<strong>BONDEROMANTIKK:</strong> Jakten-bondene Linda Bjørnes, nummer to fra venstre, og Svein Ragnvald Bøylestad (helt til høyre) skal ha vært på stevnemøter sammen.  Foto: TV 2
BONDEROMANTIKK: Jakten-bondene Linda Bjørnes, nummer to fra venstre, og Svein Ragnvald Bøylestad (helt til høyre) skal ha vært på stevnemøter sammen. Foto: TV 2 Vis mer

Jakten-bøndene datet i smug

Jakten-bonden Svein Ragnvald Bøylestad står nå frem i Se og Hør og avslører at han falt pladask for en av de andre bøndene, Linda Bjørnes!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-bøndene Svein Ragnvald Bøylestad (27) og Linda Bjørnes (37) overrasket alle da de valgte å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten» i høst.

TV-opptakene ble avsluttet for flere uker siden, men kilder Se og Hør har vært i kontakt med hevder at det oppsto søt musikk mellom Svein og Linda etter at frierne var sendt hjem, og at de to hadde hemmelige stevnemøter i smug.

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg fikk hete følelser for henne og at det kriblet i magen da vi var sammen. Men jeg vil understreke at jeg aldri førte frierne bak lyset. Dette skjedde i ettertid, forteller Svein åpenhjertig i et lengre intervju som du kan lese i sin helhet i Se og Hør, som er i salg nå.

Les alle detaljene i Se og Hør. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Roar kuttet meg helt ut etter siste opptak

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer