Jakten-bøndene datet i smug

Jakten-bonden Svein Ragnvald Bøylestad står nå frem i Se og Hør og avslører at han falt pladask for en av de andre bøndene, Linda Bjørnes!

BONDEROMANTIKK: Jakten-bondene Linda Bjørnes, nummer to fra venstre, og Svein Ragnvald Bøylestad (helt til høyre) skal ha vært på stevnemøter sammen.  Foto: TV 2
BONDEROMANTIKK: Jakten-bondene Linda Bjørnes, nummer to fra venstre, og Svein Ragnvald Bøylestad (helt til høyre) skal ha vært på stevnemøter sammen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: TV-bøndene Svein Ragnvald Bøylestad (27) og Linda Bjørnes (37) overrasket alle da de valgte å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten» i høst.

TV-opptakene ble avsluttet for flere uker siden, men kilder Se og Hør har vært i kontakt med hevder at det oppsto søt musikk mellom Svein og Linda etter at frierne var sendt hjem, og at de to hadde hemmelige stevnemøter i smug.

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg fikk hete følelser for henne og at det kriblet i magen da vi var sammen. Men jeg vil understreke at jeg aldri førte frierne bak lyset. Dette skjedde i ettertid, forteller Svein åpenhjertig i et lengre intervju som du kan lese i sin helhet i Se og Hør, som er i salg nå.

Les alle detaljene i Se og Hør. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Roar kuttet meg helt ut etter siste opptak