Jakten-bonden vant i retten

- Det var deilig å bli trodd.

VANT: Anders Berg, som ble rikskjendis da han i 2007 var en av bøndene i TV2s «Jakten på kjærligheten», vant før helgen i Øvre Romerike tingrett under rettssaken som omhandlet en gårsdtvist.  Foto: TV 2
VANT: Anders Berg, som ble rikskjendis da han i 2007 var en av bøndene i TV2s «Jakten på kjærligheten», vant før helgen i Øvre Romerike tingrett under rettssaken som omhandlet en gårsdtvist. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anders Berg, som ble rikskjendis da han i 2007 var en av bøndene i TV2s «Jakten på kjærligheten», vant før helgen i Øvre Romerike tingrett under rettssaken som omhandlet en gårsdtvist.

Gårdstvisten har pågått siden 2009, da Berg prøvde å heve salget av gården sin i Skobygda - og kjøper holdt tilbake pengene på grunn av påståtte mangler ved herregården.

- Med erstatning, renter og saksomkostninger er jeg tilkjent en sum på rundt 9,5 millioner. Det var deilig å bli trodd, og jeg gråt av glede, sier en blid Anders Berg til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Jakten-Anders forelsket igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer