«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-bonden måtte gjenopplives

«Jakten på kjærligheten»-bonden forteller om skrekkopplevelsene, og om hvordan hendelsene har gitt henne et nytt perspektiv.

ÅPENHJERTIG: Janne Bull Bakk har opplevd mer enn mange andre. Foto: TiTT Melhuus
ÅPENHJERTIG: Janne Bull Bakk har opplevd mer enn mange andre. Foto: TiTT Melhuus Vis mer
Publisert

31 år gamle Janne Bull Bakk er blant bøndene som blir å se i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». Hun tok over gården til søstera for tre år siden, men at hun skulle få være med på datingprogrammet ante hun ingenting om - før telefonen ringte.

- Jeg er veldig spent, men alt har gått så fort. Jeg har ikke rukket å tenke så mye på det. Jeg ble meldt på etter fristen, og visste ingenting selv, forteller hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Venninnegjengen min meldte meg på. Jeg visste ikke noe før kvelden TV 2 ringte meg. Jeg var helt sjokkert, og trodde det var tull. Jeg sa at de måtte ringe meg opp igjen dagen etter, for jeg hadde noen jeg måtte kjefte på først.

Bakk bestemte seg imidlertid for å bli med, og tenkte «hvorfor ikke» og «hva er det verste som kan skje?». Hun valgte å hoppe i det, og er derfor en av bøndene som i disse dager venter på brev fra mulige friere.

Og å hoppe i ting kunne man kanskje tenke seg at hun har slutta med. Bonden har nemlig opplevd flere traumatiske hendelser, men ser likevel svært lyst på livet.

Tsunami

Jula 2004 var hun og familien blant dem som befant seg midt i tsunamimarerittet i Thailand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer