«Jakten»-bonden avslører ny kjæreste

Beatrice Fjell fant kjærligheten på tv, men lykken brast i sommer. Nå er hun på ny forelsket.

NY KJÆRESTE: Beatrice Fjell forelsket seg under «Jakten på kjærligheten» i 2017. Lykken brast imidlertid nylig. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Beatrice Fjell forelsket seg under «Jakten på kjærligheten» i 2017. Lykken brast imidlertid nylig. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det er gått tre år siden tv-seerne fikk ta del i kjærligheten som begynte å blomstre på skjermen mellom «Jakten på kjærligheten»-bonde Beatrice Fjell (27) og frieren hennes, Fredrik Fjeld.

Året etter kunne de to turtelduene avsløre overfor Se og Hør at de hadde kjøpt gård sammen i Eidsberg i Østfold.

I sommer tok imidlertid lykken slutt, og Fjell kunne bekrefte overfor Se og Hør at de hadde flyttet fra hverandre.

- Deler verdier

Nå blomstrer imidlertid kjærligheten på ny for Fjell. Overfor TV 2 kan hun røpe at hun er i et forhold med Kevin Kallevik Pedersen (23).

- Han er et helt fantastisk menneske. Han er så utrolig omsorgsfull, snill, kjekk og ikke minst så er han handy også. Vi deler de samme verdiene og interessene, sier Fjell til TV 2.

Hun har også lagt ut et bilde av de to på Instagram. Her skriver hun «oss to», med emneknagger som #kjærestetid, #kjærestepar og #nyforelsket.

På hans profil kommer det fram at han jobber som sveiser og industrirørlegger.

Bor hos svigerforeldrene

Overfor TV 2 kan hun fortelle at de to har flyttet sammen - hos kjærestens foreldre i Indre Østfold. Det var også her de to ble kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer