«Jakten»-bonden avslører ny kjæreste

Beatrice Fjell fant kjærligheten på tv, men lykken brast i sommer. Nå er hun på ny forelsket.

NY KJÆRESTE: Beatrice Fjell forelsket seg under «Jakten på kjærligheten» i 2017. Lykken brast imidlertid nylig. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Beatrice Fjell forelsket seg under «Jakten på kjærligheten» i 2017. Lykken brast imidlertid nylig. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Det er gått tre år siden tv-seerne fikk ta del i kjærligheten som begynte å blomstre på skjermen mellom «Jakten på kjærligheten»-bonde Beatrice Fjell (27) og frieren hennes, Fredrik Fjeld.

Året etter kunne de to turtelduene avsløre overfor Se og Hør at de hadde kjøpt gård sammen i Eidsberg i Østfold.

I sommer tok imidlertid lykken slutt, og Fjell kunne bekrefte overfor Se og Hør at de hadde flyttet fra hverandre.

- Deler verdier

Nå blomstrer imidlertid kjærligheten på ny for Fjell. Overfor TV 2 kan hun røpe at hun er i et forhold med Kevin Kallevik Pedersen (23).

ÅRETS BØNDER: Dette er bøndene som skal konkurrere om friere i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer

- Han er et helt fantastisk menneske. Han er så utrolig omsorgsfull, snill, kjekk og ikke minst så er han handy også. Vi deler de samme verdiene og interessene, sier Fjell til TV 2.

Hun har også lagt ut et bilde av de to på Instagram. Her skriver hun «oss to», med emneknagger som #kjærestetid, #kjærestepar og #nyforelsket.

På hans profil kommer det fram at han jobber som sveiser og industrirørlegger.

Bor hos svigerforeldrene

Overfor TV 2 kan hun fortelle at de to har flyttet sammen - hos kjærestens foreldre i Indre Østfold. Det var også her de to ble kjent.

- Ja, vi har kastet oss ut i det og har blitt samboere. Jeg har blitt veldig godt tatt imot av mine svigerforeldre og vi bor nå midlertidig i uthuset hos de. Etter hvert håper vi å finne vårt drømmested som vi er på leting etter, sier hun til kanalen.

Fjell var som nevnt en av deltakerne i «Jakten på kjærligheten» i 2014 - bare 24 år gammel. Da var hun den yngste bonden av året, og det ble et tårevått valg da hun skulle gå for en frier.

Det var altså med Fredrik Fjeld hun skulle satse på, og paret var sammen i tre år før det ble slutt.

I etterkant kjøpte de gård sammen, og Fjell fikk med det en drøm oppfylt. Nå er altså gården byttet ut med uthus.

LES OGSÅ: Slik feires han

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer