«Jakten»-bonden avslører kjæreste

- Hun er litt streng med meg, sier tv-bonde André Johansen.

IKKE LENGER SINGEL: André Johansen (ytterst t.v. bakerst), som deltok i «Jakten på kjærligheten» i 2019, avslører at han har fått kjæreste. Her med de andre bøndene, deriblant Randi Johanne Skjerve (foran t.v.) som også fant kjærligheten nylig, og programleder Gunhild Dahlberg (i midten foran). Foto: TV 2
IKKE LENGER SINGEL: André Johansen (ytterst t.v. bakerst), som deltok i «Jakten på kjærligheten» i 2019, avslører at han har fått kjæreste. Her med de andre bøndene, deriblant Randi Johanne Skjerve (foran t.v.) som også fant kjærligheten nylig, og programleder Gunhild Dahlberg (i midten foran). Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

André Johansen (24) var en av bøndene som deltok i «Jakten på kjærligheten» i 2019. 24-åringen fra Måselv i Troms fant riktignok ikke kjærligheten under innspillingen, men nå kan Johansen avsløre at han har fått kjæreste på egen hånd.

- Hun bor ikke så langt fra meg, og da hun fikk nyss i at jeg var singel, sendte hun meg en melding og spurte om vi skulle møtes. Så har det blitt mange flere møter, sier han til TV 2, som først omtalte saken.

Johansen ønsker ikke å røpe hvem den nye flammen er, men han avslører overfor kanalen at de nylig bestemte seg for å gjøre forholdet offentlig kjent. «Jakten»-deltakeren sier også at han har det bedre enn han har hatt det på lenge.

- Vi har det artig sammen, og det som er så greit med henne, er at jeg ikke får gjøre alt som jeg vil. Hun er direkte og litt streng med meg, og det setter jeg pris på. Hun sier ifra hvis det er noe, sier han til TV 2.

ÅRETS BØNDER: Dette er bøndene som skal konkurrere om friere i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer

Sesongens yngste

André Johansen var som nevnt en av seks bønder som prøvde å finne kjærligheten på TV høsten 2019. Den gang var han årets yngste bonde, og da sesongens bønder ble sluppet våren 2019, kunne han avsløre at han hadde hatt en drøm om å være med i programmet etter at han tok over familiegården.

VAR YNGST: André Johansen var den yngste bonden i 2019-utgaven av «Jakten». Foto: Espen Solli / TV 2
VAR YNGST: André Johansen var den yngste bonden i 2019-utgaven av «Jakten». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Han måtte til og med selge snøscooteren for å få råd til å delta. Den gang avslørte Johansen at han så etter en eventyrlysten jente han kunne dele livet med, og mente på ingen måte at han var for ung til å være med.

- Det er bedre å finne den rette tidlig - så får man flere år sammen, sa han, og la til at han på sikt er klar for å stifte familie, men at han i første omgang så etter en bestevenn, turkamerat og kjæreste.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Flytter snart inn

Johansen er imidlertid ikke den eneste «Jakten på kjærligheten»-bonden som har funnet kjærligheten den siste tiden.

Randi Johanne Skjerve (29) fra Trøndelag deltok også i fjorårets sesong, men fikk ikke nok frierbrev til å bli med videre. I mai kunne hun imidlertid bekrefte overfor Se og Hør at hun hadde funnet kjærligheten på egen hånd.

Hennes utkårede er Anders Hynne (34), og de to har vært sammen i flere måneder.

- Vi har det veldig bra sammen. Han sendte meg en melding etter TV-deltakelsen, og siden den gang har det gått slag i slag, sa «Jakten på kjærligheten»-profilen.

- Han er mye her, han har nesten flyttet inn på gården. Jeg vil tro vi blir samboere etter hvert. Det er veldig koselig, la hun til.

Bonden fra Levanger beskrev Hynne som en stødig type som liker utfordringer.

- Han er utrolig snill og ganske tøff. Jeg kunne ikke håpet på noe mer etter «Jakten på kjærligheten». Jeg fikk full uttelling, sa 29-åringen.

LES OGSÅ: - Jeg er dypt lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer