Jakten-bonde ville gifte seg etter to uker

- Det var galskap, innrømmer Maren Espe Kråkevik.

KJEMPER OM FIRE PLASSER: Dette er «Jakten på kjærligheten»-bøndene (minus Ingrid Aasberg, nederst til venstre), som kjemper om å få bli vist på TV i høst. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
KJEMPER OM FIRE PLASSER: Dette er «Jakten på kjærligheten»-bøndene (minus Ingrid Aasberg, nederst til venstre), som kjemper om å få bli vist på TV i høst. Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen Vis mer
SEHER.NO: I TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» er Maren Espe Kråkevik (28) én av syv bønder som skal forsøke å finne kjærligheten på TV-skjermen denne høsten. Men Hardanger-jenta har langt fra vært singel hele livet. Sommeren 2007 var 28-åringen til og med nær ved å gifte seg, avslører hun til Seher.no.

Kråkevik ble nemlig stormforelsket i en gutt da hun var på backpacker-tur sommeren 2007.

Den blide «Jakten»-bonden var først to måneder i Sør-Amerika, før turen gikk videre til Mozambique og Cape Town. Det hele ble avsluttet i tyske München, der hun ble værende i én uke. Men det var i Mozambique at det som så ut til å bli hennes store kjærlighet kom til liv.
 
- Jeg traff en amerikaner der, som jeg falt pladask for. Vi var sammen i et par uker, og til slutt fant vi ut at vi skulle ta steget fullt ut og gifte oss. Slik det er nå tenker jeg at det var helt galskap, men der og da føltes det faktisk naturlig, sier Kråkevik til Seher.no.

«Jakten»-bonden er glad hun ikke tok «steget helt ut» for tre år siden.

- Heldigvis tok vi til fornuft. Det var jo alt for tidlig for oss. Vi forsto vel etter hvert at den første kjærlighetsruten bør få lagt seg før så store avgjørelser blir tatt, mener hun.

Om få uker avslører TV 2 hvilke fire bønder som får flest brev, og som seerne får gleden av å kunne følge utover denne høsten. Om Maren er en av dem, gjenstår å se, men at Kråkevik er en jente med mange følelser, finnes det liten tvil om.
 
- Hvordan ser du tilbake på forholdet du hadde med denne amerikaneren?
 
- Det var en veldig intens periode i livet, med mange følelser i sving. Men jeg har aldri angret på at jeg traff ham. De ukene ga meg mye, selv om jeg som sagt er glad for at vi ikke giftet oss. Vi kjente jo hverandre ikke så godt, forteller «Jakten på kjærligheten»-bonden Maren Kråkevik, som fortsatt er god venn med mannen som i dag kunne vært hennes ektemann.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Får ikke trekke seg fra «Jakten»