Jakten-bonde utsatt for rykteflom

- Det og da syntes jeg det var veldig leit, forteller Jostein Sundby.

ONDSINNEDE RYKTER: - Det gikk rykter om at jeg var på knærne etter en annen jente mens jeg holdt på med «Jakten på kjærligheten», sier Jostein Sundby til Seher.no. Foto: TV 2
ONDSINNEDE RYKTER: - Det gikk rykter om at jeg var på knærne etter en annen jente mens jeg holdt på med «Jakten på kjærligheten», sier Jostein Sundby til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I «Jakten på kjærligheten» er Jostein Sundby (50) en av dem som jakter på sitt livs store kjærlighet. I øyeblikket har den blide 50-åringen tre gjenværende friere å velge blant.

De tre er Gry Kristoffersen, Mari Edvardsen og Kristin Nilsen. Men alt har ikke vært bare rosenrødt for bonden fra Kvelde i Vestfold. Til Seher.no avslører han nemlig at han en liten periode var utsatt for ondsinnet ryktemakeri på nettsamfunnet Facebook.

- Det gikk rykter om at jeg var på knærne etter en annen jente mens jeg holdt på med «Jakten på kjærligheten». Det ble sagt at jeg bare ville bli ferdig med filmingen, slik at jeg kunne gjøre som jeg ville, forteller Jostein til Seher.no.

Ryktene oppstod, ifølge Jostein, sent i innspillingen. Derfor er det bare en av frierne som i det hele tatt vet om det som ble skrevet. Alt var uansett bare tull og tøys, og selv visste ikke Sundby at de i det hele tatt hadde oppstått. 

- Det var en av frierne som fortalte meg det. Jeg har rett og slett ikke peiling på hvor de kommer fra. Frierne trodde jeg bare drev et spill med dem, og at de følelsene jeg viser på TV ikke var reelle. Der og da opplevde jeg det som veldig leit. Jeg ville gjerne vite hvem som hadde spredd slike falske rykter om meg, sier han.
 
- Tok frierne deg til side da de fikk høre om disse falske ryktene?

- Ja, det var hun som gjorde meg oppmerksom på det. Men alt dette var jo bare tull og oppspinn. Jeg ønsker heller ikke å grave mer i disse ryktene. Sjansen for at slikt kan oppstå er jo stor, så dette må vi leve med når vi først er med på et slikt program, medgir Jakten-Jostein til Seher.no.
 
Mandag er det klart for en ny episode av det romantiske TV 2-programmet. Der kommer det frem at Josteins damer gjerne ser for seg litt mer alenetid med bonden enn hva som er mulig når to kjærlighetsjagende konkurrenter også er til stede.

- Det er tre flotte jenter jeg sitter igjen med. Men selv om det ikke er valg i dag, vet jeg fortsatt hvem jeg vil ha med meg videre i programmet, forteller Jostein Sundby hemmelighetsfullt.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.
Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Tok til tårene på vei hjem fra Jakten