Jakten-bonde tjente 1,7 mill.

Men TV-profilen tror ikke penger er årsaken til at han er omringet av damer.

TJENER FETT: - Jeg jobber fulltid som rørlegger i tillegg til at jeg er bonde. Der har du årsaken, sier Clas Kvisler, som sto oppført med over 1,7 millioner kroner i inntekt i 2007. Foto: Beate Larsen/TV 2
TJENER FETT: - Jeg jobber fulltid som rørlegger i tillegg til at jeg er bonde. Der har du årsaken, sier Clas Kvisler, som sto oppført med over 1,7 millioner kroner i inntekt i 2007. Foto: Beate Larsen/TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten" er det bøndene Jan Erik Kjær (41), Clas Kvisler (36), Kristian Akervold (32) og Calle Breen (49) som alle søker etter sitt livs kjærlighet.

Mandag er det klart for en ny episode av det populære programmet, og denne gangen skal de fire bøndenes seks friere bli til fem. Samtidig tar bøndene med seg sine friere på diverse aktiviteter for å være helt sikre på hvem de vil ha med videre.

Kristian Akervold var, med sine 72 brev, den som fikk desidert mest oppmerksomhet fra kvinner før oppstarten av "Jakten på kjærligheten" denne sesongen. Skiptvedt-bonden Clas Kvisler fikk 18, men det holdt likevel til å ta en plass blant årets fire TV-bønder.

Hvis man derimot lar brevene ligge, og heller teller antallet kroner, er Kvisler i en helt annen klasse enn de andre TV-bøndene. For skatteåret 2007 er han nemlig oppført med en inntekt på hele 1.715.479 kroner, noe som er nesten fire ganger så mye som nærmeste "utfordrer" blant bøndene.

- Jeg jobber fulltid som rørlegger i tillegg til at jeg er bonde. Der har du årsaken, sier den godt betalte 36-åringen til Seher.no.

Nest mest inntekt i 2007 hadde Carl Breen, eller Calle Breen, som han selv kaller seg. Han står oppført med en inntekt på 431.906 kroner. Breen er derimot oppført med 808.098 kroner i formue, mens Kvisler står oppført med 0.

De to siste bøndene, Kristian Akervold og Jan Erik Kjær, hadde henholdvis 351.029 og 401.765 i inntekt. Ettersom Akervold var den som fikk desidert mest frierbrev, tyder vel det meste på at penger ikke har vært spesielt viktig for kvinnene som søker kjærligheten.

Det er Clas Kvisler helt enig i.

- Jeg tror ikke penger har noe å si, det er nok heller meg som person det går på, sier han.

- Hvor mye betyr det for deg at den frieren du velger deg ut har mye penger? 

- Det bryr meg ikke i det hele tatt, penger spiller ingen rolle. Man kan si det sånn at hvis man er forelsket og tar med dama på middag, så holder det med pølse i lompe. Det er hverandre og realiteten som teller, forteller han til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beklager, toget har gått! 

.