<strong>KJÆRLIGHETSDRAMA:</strong> Pär-Ola Nyström i den svenske utgaven av «Jakten på kjærligheten» gjorde både kona og elskerinnen gravid nesten samtidig.
KJÆRLIGHETSDRAMA: Pär-Ola Nyström i den svenske utgaven av «Jakten på kjærligheten» gjorde både kona og elskerinnen gravid nesten samtidig. Vis mer

Jakten-bonde gjorde kona og elskerinnen gravid

De to sønnene er like gamle.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I den svenske utgaven av «Jakten på kjærligheten», «Bonde söker fru», er 37 år gamle Pär-Ola Nyström en av de mest profilerte bøndene.

Bonden har sønnene Gabriel (11) og tvillingene Jacob og Jesper, med ekskona Maria (42).

Nå avslører imidlertid svenske Se og Hør at bonden også har en hemmelig sønn på snart 11 år - like gammel som hans sønn Gabriel.

I et kort brudd med kona gjorde han elskerinnen gravid.

- Hun sa ikke noe først. Jeg fikk vite om det når barnet var altfor gammel, sier han til svenske Se og Hør.

Den lille kontakten han har med sønnen er via Facebook.

- Vi har aldri møttes. Det er mange årsaker til det. Jeg har forsøkt, men de vil ikke ha kontakt. Jeg vet ikke hvorfor det er blitt slik, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vraket Jakten-frier fordi han var barnløs

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer