«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-bonde fant kjærligheten

Randi Johanne Skjerve fra Trøndelag fant lykken til slutt.

NYTT PAR: «Jakten på kjærligheten»-bonden Randi Johanne Skjerve har funnet lykken med legen Anders Hynne. Foto: Privat
NYTT PAR: «Jakten på kjærligheten»-bonden Randi Johanne Skjerve har funnet lykken med legen Anders Hynne. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I det populære TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» er det mange bønder som opplever å finne kjærligheten i beste sendetid. Programmet - som har gått på TV 2 siden 2004 - er et godt bevis på at dating på TV kan føre til store følelser, og opp gjennom årene har «Jakten på kjærligheten» bydd på bryllup, barn og skilsmisser.

Det er imidlertid ikke alle bøndene som får muligheten til å finne lykken på TV, rett og slett fordi de ikke får nok frierbrev til å fortsette å være med. Dermed er mange nødt til å jakte videre på kjærligheten på egen hånd - men det er ikke et hinder for å finne en å dele livet med.

«Jakten på kjærligheten»-bonden Randi Johanne Skjerve (29) deltok i fjor, men fikk ikke nok frierbrev til å bli med videre. Nå har hun funnet kjærligheten på egen hånd, bekrefter hun til Se og Hør.

Det var TV 2 som omtalte den hyggelige nyheten først.

Den utkårede er Anders Hynne (34), og de har vært sammen i over tre måneder.

- Vi har det veldig bra sammen. Han sendte meg en melding etter TV-deltakelsen, og siden den gang har det gått slag i slag, sier «Jakten på kjærligheten»-profilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer