«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-bonde fant kjærligheten

Randi Johanne Skjerve fra Trøndelag fant lykken til slutt.

NYTT PAR: «Jakten på kjærligheten»-bonden Randi Johanne Skjerve har funnet lykken med legen Anders Hynne. Foto: Privat
NYTT PAR: «Jakten på kjærligheten»-bonden Randi Johanne Skjerve har funnet lykken med legen Anders Hynne. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I det populære TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» er det mange bønder som opplever å finne kjærligheten i beste sendetid. Programmet - som har gått på TV 2 siden 2004 - er et godt bevis på at dating på TV kan føre til store følelser, og opp gjennom årene har «Jakten på kjærligheten» bydd på bryllup, barn og skilsmisser.

Det er imidlertid ikke alle bøndene som får muligheten til å finne lykken på TV, rett og slett fordi de ikke får nok frierbrev til å fortsette å være med. Dermed er mange nødt til å jakte videre på kjærligheten på egen hånd - men det er ikke et hinder for å finne en å dele livet med.

«Jakten på kjærligheten»-bonden Randi Johanne Skjerve (29) deltok i fjor, men fikk ikke nok frierbrev til å bli med videre. Nå har hun funnet kjærligheten på egen hånd, bekrefter hun til Se og Hør.

Det var TV 2 som omtalte den hyggelige nyheten først.

Den utkårede er Anders Hynne (34), og de har vært sammen i over tre måneder.

- Vi har det veldig bra sammen. Han sendte meg en melding etter TV-deltakelsen, og siden den gang har det gått slag i slag, sier «Jakten på kjærligheten»-profilen.

PÅ SKI: Det ferske paret har mange felles interesser, og liker å oppholde seg utendørs. Foto: Privat
PÅ SKI: Det ferske paret har mange felles interesser, og liker å oppholde seg utendørs. Foto: Privat Vis mer

- Full uttelling

Skjerve fikk mange henvendelser etter at hun var på TV i 2019, og Hynne var blant dem som tok kontakt - men først etter at «stormen» hadde lagt seg litt.

Hynne jobber som lege på sykehuset i Levanger, hvor Skjerve bor og driver gård, men er opprinnelig fra Steinkjer. Den siste tiden har han tilbrakt mer og mer tid på gården hos Skjerve, og hun utelukker ikke at de etter hvert blir samboere.

FANT LYKKEN TIL SLUTT: Skjerve fikk ikke mange nok frierbrev til å komme videre, men klarte fint å finne kjærligheten på egen hånd. Foto: Espen Solli / TV 2
FANT LYKKEN TIL SLUTT: Skjerve fikk ikke mange nok frierbrev til å komme videre, men klarte fint å finne kjærligheten på egen hånd. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Han er mye her, han har nesten flyttet inn på gården. Jeg vil tro vi blir samboere etter hvert. Det er veldig koselig, sier 29-åringen til Se og Hør.

Bonden fra Levanger beskriver Hynne som en stødig type som liker utfordringer.

- Han er utrolig snill og ganske tøff. Jeg kunne ikke håpet på noe mer etter «Jakten på kjærligheten». Jeg fikk full uttelling, forklarer 29-åringen.

Det nyforelskede paret har også en felles interesse for gårdsarbeid, og bruker mye tid ute i naturen.

- Vi er glade i å gå tur og være ute. Han liker å være med på gården, kjøre traktor og ploge. Han var med på våronna. Det er artig at han er interessert i gårdslivet også, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg er glad jeg møtte han før coronaen kom.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Flere brudd

Til tross for at «Jakten på kjærligheten» sørger for at mange finner en å dele livet med, har en rekke «Jakten»-forhold den siste tiden tatt slutt. I april kom nyheten om at bonden Inger Lund og frieren Simen Kummeneje hadde gjort det slutt.

De ble et par etter at innspillingen av programmet var ferdig i fjor høst. I utgangspunktet hadde hun nemlig valgt en annen frier til fordel for Kummeneje, men etter at TV-kameraene var slått av, tok de opp kontakten.

Også i januar ble nok et «Jakten på kjærligheten»-brudd kjent. Da kunne Se og Hør avsløre at bonden Øyvind Leine Thune og frieren Elise Edvardsen hadde gått hver til sitt. De deltok i programmet i 2013.

Etter kort tid flyttet Elise til familiegården hans, og to sønner har kommet til underveis. Samboerparet forlovet seg i 2017, men rakk aldri å gifte seg.

ÅRETS BØNDER: Dette er bøndene som skal konkurrere om friere i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer

- Det er selvsagt ikke noe stas når det er brudd. Men jeg kan bekrefte at Elise har flyttet ut, sa han til Se og Hør i januar.

LES OGSÅ: Foreldrene med ny melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer