PAPPA: «Jakten på kjærligheten»-bonden Tor Espen Helle gleder seg til å få tvillinger sammen med kjæresten Siv Madsen. Foto: Anders Martinsen
PAPPA: «Jakten på kjærligheten»-bonden Tor Espen Helle gleder seg til å få tvillinger sammen med kjæresten Siv Madsen. Foto: Anders MartinsenVis mer

«Jakten»-bonde blir tvillingpappa

Tor Espen Helle og kjæresten Siv gleder seg til å utvide familien.

SEOGHØR.NO: Over en halv million seere fulgte Tor Espen Helle (35) i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 i fjor. Etter programmet fant han kjærligheten med Siv Madsen (40), som i likhet med ham er fra Setesdal.

Nå venter paret tvillinger, og bor sammen på Helles gård. Den glade bonden presenterte nyheten på Facebook.

«Å håååyyy folkens. No e det so att vist mi på Heddi fyste setje i gång så jire mi det sipeleg. Neiste år vare det travelt. For då vare det familie auke i Oppigard. Å då vare Malene Madsen Strandmyr og Andrine Madsen Strandmyr storesysta ti tvillinga i Oppigard å di gleidar dei seg ti.

- Så passar det seg so att det ser ut som terminen e i lembingjei. Detti vare stor stas elskar de Siv Madsen. Lykka e stor», skriver den tidligere TV-bonden på sin egen Facebook-side.

POPULÆRE BØNDER: Programleder Katarina Flatland sammen med Tor Espen (t.v.) og de andre bøndene i hans sesong av «Jakten på kjærligheten»: Johan-Martin Tovslid, Marianne Nordhus og Knut Erik Ulltveit. Foto: Se og Hør
POPULÆRE BØNDER: Programleder Katarina Flatland sammen med Tor Espen (t.v.) og de andre bøndene i hans sesong av «Jakten på kjærligheten»: Johan-Martin Tovslid, Marianne Nordhus og Knut Erik Ulltveit. Foto: Se og Hør Vis mer

I januar sa han til Seoghør.no at han er svært lykkelig etter å ha møtt Siv.

- Vi har vært sammen siden jul. Vi møttes helt tilfeldig. Jeg var og danset på et gamlehjem i dalen og så fikk jeg en melding av henne etterpå.

- Deretter bare ballet det på seg. Vi begynte å sende meldinger til hverandre og så ble det noen dater. Vi har det veldig greit sammen nå.

LEVD I EN BOBLE: Bonde Tor Espen Helle og frier Sissel Helling Eskildsen ville tilbringe mer tid sammen i en mer normal setting enn et TV-program. Så fant de ut av at de ikke ville være kjærester.
LEVD I EN BOBLE: Bonde Tor Espen Helle og frier Sissel Helling Eskildsen ville tilbringe mer tid sammen i en mer normal setting enn et TV-program. Så fant de ut av at de ikke ville være kjærester. Vis mer

 

- Jeg er veldig forelsket og har det helt topp, sa Tor Espen til Seoghør.no.

Han valgte egentlig Mandalsjenta Sissel Helling Eskildsen (27), og lenge så det ut til at det var full klaff mellom paret. Men da kameraene var slått av, fant duoen ut at det var best å skilles som venner.

Viste frem dansekunstene

At dansen også ligger Tor Espens hjerte nær, la han ikke skjul på, da Se og Hør møtte ham på gården hans i fjor.

Se Tor Espen vise sine danseferdigheter sammen med søsteren Ann Helen Helle (26) og kameraten, hardingfelespiller Daniel Sandén-Warg (37) her:

LES OGSÅ: - Hva betyr «stompe»?