Jakten-bonde blir pappa igjen

Han kan avsløre kjønnet, men én ting nekter den tidligere TV-stjernen å kommentere...

BLIR FAR IGJEN: Torleif Mørk blir i juli pappa for andre gang, også denne gang venter kjæresten en lien jente. Her er Torleif avbildet sammen med mangeårig «Jakten på kjærligheten»-programleder Katrine Moholt. Foto: TV 2
BLIR FAR IGJEN: Torleif Mørk blir i juli pappa for andre gang, også denne gang venter kjæresten en lien jente. Her er Torleif avbildet sammen med mangeårig «Jakten på kjærligheten»-programleder Katrine Moholt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bonde Torleif Mørk (30) fra Sørum var med i 2007-utgaven utgave av TV 2-serien «Jakten på kjærligheten». Den gang endte 30-åringen opp med å velge Anne Brit Løland (27) fra Stavanger, men forholdet tok raskt slutt.

Kort tid etterpå fant han jærligheten igjen. Denne gangen med Anette Regine Engen (27) fra Mysen, en jente han fortsatt lever lykkelig sammen med.

I 2009 fikk paret sitt første barn sammen, en liten jente. Nå kan Seher.no avsløre at den tidligere «Jakten-bonden» skal bli pappa igjen!

- Det stemmer at Anette venter et nytt barn, ja, bekrefter Torleif til Seher.no.

Ifølge Mørk, har kjæresten Anette termin i juli. Nå gleder paret seg veldig til å utvide familien ytterligere - med nok en jente.

- Hun er en veldig snill jente hun vi har fra før, men det er klart det blir en ny hverdag med to små. Det er bare gøy at det kommer en jente til. Det blir jo morsomt for dem også å være to jenter, mener han.

Torleif og Anette vært sammen siden 2008. Men om det kan gå mot en snarlig forlovelse for de to, det er han ikke like villig til å snakke om.

- Der får jeg nok si ingen kommentar, sier Torleif Mørk til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi gleder oss veldig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer