Jakten-bonde ble pappa igjen

- Det føles veldig bra å bli pappa igjen, stråler den tidligere TV-profilen.

FIKK ENDA EN DATTER: - De får nok mye glede av hverandre, sier Torleif Mørk, som mandag ble pappa for andre gang. Her er han sammen med programleder Kathrine Moholt i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
FIKK ENDA EN DATTER: - De får nok mye glede av hverandre, sier Torleif Mørk, som mandag ble pappa for andre gang. Her er han sammen med programleder Kathrine Moholt i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I april kunne Seher.no avsløre at den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden Torleif Mørk skal bli pappa igjen.

Mørk, som er fra Sørum, var med i 2007-utgaven utgave av TV 2-serien. Den gang endte 30-åringen opp med å velge Anne Brit Løland (27) fra Stavanger, men forholdet tok raskt slutt.

Kort tid etterpå fant han på ny kjærligheten. Denne gangen med Anette Regine Engen (27) fra Mysen, som han nå altså har fått sitt andre barn med. 

Mandag kom nemlig lille Thelma til verden. Det bekrefter den tidligere reality-deltageren til Seher.no.

- Det føles veldig bra å bli pappa igjen, og alt står tipp topp til med både mor og barn, bekrefter han.

Ifølge 30-åringen veide lille Thelma 3030 gram da hun ble født. Nå gleder det lykkelige paret seg til det nyfødte barnet vokser opp og blir «bestevenn» med sin søster, Hermine, som de fikk i 2009.

- Det er bare koselig med to jenter, de får nok mye glede av hverandre, mener Torleif Mørk, som ikke vil spekulere i om det kan komme flere barn med tiden.
 
- Det får vi nok ta litt som det kommer.

Torleif og Anette vært sammen siden 2008. Til Seher.no har Mørk tidligere vært hemmelighetsfull rundt mulighetene for om det kan gå mot en snarlig forlovelse for de to.

- Der får jeg nok si ingen kommentar, sa han til Seher.no i april.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi gleder oss veldig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer