Beatrice Fjell fra «Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-Beatrice brast i gråt etter friervalget

- Jeg har fått litt mer følelser for han andre.

TÅREVÅTT: Beatrice Fjell klarte ikke å holde tårene tilbake etter å ha vraket frieren Simen i mandagens episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
TÅREVÅTT: Beatrice Fjell klarte ikke å holde tårene tilbake etter å ha vraket frieren Simen i mandagens episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter ukevis med grubling og tankevirksomhet, kunne «Jakten»-bøndene endelig ta sitt siste og avgjørende valg i kveldens episode.

Det forløp seg imidlertid ikke helt uten dramatikk.

For en av sesongens mest profilerte bønder, Beatrice Fjell (24), skulle valget falle på Fredrik Fjeld. Da 24-åringen skulle meddele dette budskapet overfor sin andre frier, Simen Gjølberg Johansen, tok følelsene overhånd.

- Jeg føler kanskje at dette utvikler seg mer som et vennskap. Jeg har fått litt mer følelser for han andre, men jeg liker deg uansett veldig godt som person, sier Fjell til Gjølberg Johansen i kveldens episode.

SENDT HJEM: Beatrice Fjell valgte i kveld å sende hjem Simen Gjølberg Johansen. Det ble en tårevåt affære. Foto: TV 2
SENDT HJEM: Beatrice Fjell valgte i kveld å sende hjem Simen Gjølberg Johansen. Det ble en tårevåt affære. Foto: TV 2 Vis mer

- Det var litt kjipt

Det er ikke til å legge skjul på at Gjølberg Johansen fikk kjenne på skuffelsen som følge av Fjells valg. Overfor Se og Hør forklarer han at avgjørelsen ikke kom som en kjempeoverraskelse.

Fra Jakten på kjærligheten 2017 Vis mer

- Det er klart at det ikke er noe moro der og da. Samtidig ble jeg ikke kjempeoverrasket. Jeg hadde på følelsen av at det kunne gå den veien, sier han.

I programmet understreker Simen også at han har respekt for det tøffe valget som Fjell sto overfor.

- Det har vært fint å ha blitt kjent med deg. Lykke til, sier Simen i programmet, før han forlater sofaen.

- SMÅFORELSKET: Beatrice Fjell valgte til slutt Fredrik Fjeld, og duoen ga i kveldens episode klart uttrykk for at det er sterke følelser mellom dem. Foto: TV 2
- SMÅFORELSKET: Beatrice Fjell valgte til slutt Fredrik Fjeld, og duoen ga i kveldens episode klart uttrykk for at det er sterke følelser mellom dem. Foto: TV 2 Vis mer

Da skjer det noe som Fjell ikke var forberedt på.

- Det var litt kjipt. Det merket jeg nå, sier Beatrice, før hun bryter sammen i tårer.

- Mye følelser

24-åringen forteller at hun ikke hadde en anelse om at valget skulle bli så tøft. Til syvende og sist var det imidlertid kjemien som uteble.

- Etter daten med Fredrik, ble det veldig tydelig for meg hvem jeg skulle velge. Jeg hadde jo mye mer følelser for Fredrik, så sånn sett var valget enkelt. Samtidig var det trist å sende hjem Simen. Han er jo helt fantastisk, så jeg ønsker ham masse lykke til, og håper han finner seg en kjæreste, sier Fjell til Se og Hør.

På tross av at Gjølberg Johansen ikke fant den store kjærligheten i Fjell, angrer han ikke på deltakelsen. I ettertid har han også fått en rekke henvendelser fra flere beundrere som har sett ham på skjermen.

KYSS: Beatrice Fjell innrømmer i kveldens episode at hun er småforelsket i Fredrik Fjeld. Foto: TV
KYSS: Beatrice Fjell innrømmer i kveldens episode at hun er småforelsket i Fredrik Fjeld. Foto: TV Vis mer

- Det er veldig hyggelig. Jeg er fortsatt på utkikk etter kjæreste, så det er moro, sier han.

- Ledd og grått

I kveldens episode erkjenner Beatrice Fjell at hun er litt «småforelsket» i sin utvalgte frier. Selv om Fredrik framstår noe målløs etter førstnevntes avgjørelse, uttrykker han stor glede, og det er tydelig at det er sterke følelser i sving.

- Jeg har samme følelsen jeg også, sier Fredrik, hvorpå paret kysser og klemmer hverandre.

Overfor Se og Hør beskriver Beatrice Fjell deltakelsen i «Jakten» som en følelsesmessig berg-og-dal-bane. Hun ville imidlertid aldri vært den foruten.

- Det har vært kjempegøy. En opplevelse for livet. Jeg har ledd mye, men også grått litt, noe som også gjenspeiles i programmet. Jeg sitter igjen med mange gode minner.

- En sjelevenn

I kveldens episode velger bonde Erik Grytnes å overraske sine to gjenværende friere, Camilla-Charlotte Langrusten Langhus og Maria Bjørndal, med helikoptertur.

Selv om TV-bonden, som ble påmeldt til programmet av en venninne, har tilbrakt mye tid sammen med dem begge, er han ikke i tvil når det kommer til sitt valg. Det faller nemlig på Maria Bjørndal.

- Jeg føler at jeg har møtt en sjelevenn, og jeg lurer på om du har lyst å være kjæresten min, spør Erik, hvorpå en særdeles lykkelig Maria bekrefter at hun ønsker det.

KJÆRESTER: Erik Grytnes spurte sin frier Maria Bjørndal om hun ønsket å gå inn i et forhold med ham, noe sistnevnte ikke ventet lenge med å svare ja på. Foto: TV 2
KJÆRESTER: Erik Grytnes spurte sin frier Maria Bjørndal om hun ønsket å gå inn i et forhold med ham, noe sistnevnte ikke ventet lenge med å svare ja på. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg er helt målløs. Jeg har fått meg kjæreste i dag, det er helt sykt å tenke på, sier Bjørndal i programmet.

I programmet uttaler Langrusten Langhus at hun har et håp om at Grytnes velger henne. Da det blir klart at det ikke vil gå den veien, forklarer frieren at hun likevel har slått seg til ro med bondens avgjørelse.

Hva angår hovedpersonen selv, er han svært spent på hva framtiden vil bringe.

MÅTTE DRA HJEM: For Camilla-Charlotte Langrusten Langhus' del, endte ikke deltakelsen med kjærlighet. I kveld ble hun sendt hjem av bonde Erik Grytnes. Foto: TV 2
MÅTTE DRA HJEM: For Camilla-Charlotte Langrusten Langhus' del, endte ikke deltakelsen med kjærlighet. I kveld ble hun sendt hjem av bonde Erik Grytnes. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er vanskelig å beskrive den lykkefølelsen jeg har nå. Maria er en fantastisk jente.

Tøff avgjørelse

Etter å ha tatt med seg sine to gjenværende friere på løpetur, var det også klart for bonde Ingvar Alstad (31) å ta et valg om hvem av jentene han ønsker å gå videre med.

I programmet legger ikke Alvstad, som har et ønske om både bryllup og stiftelse av familie, skjul på at han står overfor en vanskelig avgjørelse.

- Det er veldig vondt å vite at jeg kommer til å såre en i dag, det er ikke noe jeg har lyst til, sier Alstad i programmet.

MÅTTE REISE HJEM: I kveld ble det klart at Hanne Molde ikke ble valgt av Ingvar Alvstad. Foto: TV 2
MÅTTE REISE HJEM: I kveld ble det klart at Hanne Molde ikke ble valgt av Ingvar Alvstad. Foto: TV 2 Vis mer

Et valg måtte imidlertid tas. For Alstad endte det valget med Trine Merethe Maaø Sverkmo.

- Det er deg jeg vil ja, rett og slett, sier TV-bonden etter å ha holdt frieren på pinebenken i noen sekunder.

Det er ingen tvil om at Maaø Sverkmo blir tydelig overveldet som følge av Alstads avgjørelse.

- Jeg er veldig glad. Jeg er kjempelettet. Det kunne ikke gått så mye bedre enn dette, sier hun rørt.

Samtidig uttrykker frieren stor lettelse for at hun endelig kan slippe følelsene mer til.

LETTET: Trine Merethe Maaø Sverkmo ga sterkt uttrykk for lettelse, etter at Ingvar Alstad hadde valgt henne. Førstnevnte forklarte også at hun er ganske nærme en forelskelse. Foto: TV 2
LETTET: Trine Merethe Maaø Sverkmo ga sterkt uttrykk for lettelse, etter at Ingvar Alstad hadde valgt henne. Førstnevnte forklarte også at hun er ganske nærme en forelskelse. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er nok ikke så veldig langt unna at jeg er forelsket i Ingvar, avslører hun i programmet.

- Forelsket

Da bonde Rolf Gjølstad (63) meldte seg på «Jakten», var det med et ønske om å finne ei dame med bein i nesa som visste å ta vare på seg selv.

I kveld sto valget på enten Kristin Erichsen eller Anne-Marie Smeland, og for Gjølstads del, ønsket han å tilbringe ytterligere tid sammen med førstnevnte.

- Jeg håper at jeg har vist hvem jeg er, og jeg har veldig lyst å dele mer tid med deg, sier 63-åringen til Erichsen.

- FORELSKET: Bonde Rolf Gjølstad legger ikke skjul på at han er særdeles fornøyd med sitt valg. Det endte nemlig på Kristin Erichsen. Foto: TV 2
- FORELSKET: Bonde Rolf Gjølstad legger ikke skjul på at han er særdeles fornøyd med sitt valg. Det endte nemlig på Kristin Erichsen. Foto: TV 2 Vis mer

Det er liten tvil om at avgjørelsen tas godt imot for sistnevnte, som definitivt ikke hadde lyst å avslutte eventyret her.

- Nå ble jeg veldig glad. Jeg gleder meg til det vi kan skape sammen, sier en overlykkelig Kristin i programmet.

- For meg har det vært en drøm å møte en drømmemann som Rolf, fortsetter hun.

Gjølstad legger heller ikke skjul på at følelsene er sterke overfor sin utvalgte frier.

- Jeg er forelsket i Kristin, så dette er starten på en veldig, veldig god tid.

LES OGSÅ: «Jakten»-bøndenes verste avvisninger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer