Jakten-Audun: - Jeg er skikkelig forelsket

TV 2-bonden legger ikke skjul på at han har sterke følelser om dagen.

VALGTE MARTE: Audun valgte Marte Flemmen Berg som sin siste frier i forrige episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
VALGTE MARTE: Audun valgte Marte Flemmen Berg som sin siste frier i forrige episode av «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne høsten har vi fått følge rakfiskebonden Audun Øygard (40) som en av fire bønder i TV 2-serien «Jakten på Kjærligheten».

I forrige ukes episode fikk man se de fire bøndenes endelige friervalg. Audun Øygard stod mellom Marte Flemmen Berg og Mette Skare.

Det er Marte Flemmen Berg (32) fra Flemma utenfor Molde som har kapret Auduns hjerte, og ble valgt av bonden.

Fra starten var hun egentlig en dame Audun var litt usikker på, men da de møttes sa det «pang» inne i Audun.

Forelsket

Foreløpig er det ikke kjent om Audun og Marte har fortsatt å holde sammen etter at TV-innspillingen ble avsluttet.

Men rakfisk-bonden sier til Valdresmagasinet at han er skikkelig forelsket om dagen.

– Hun er så fin å være sammen med. Jeg slapper godt av sammen med henne. Hun har en flott balanse i egenskapene, mild, varm, lett å om­gås, samtidig som hun sier ifra og står på krava, og hun er sjølsikker og trygg.

- Vet du, jeg er skikkelig forelsket og det kjennes deilig. Det er en intens og komprimert opplevelse på alle måter, spesielt følelsesmessig. Jeg er rett og slett fjortisforelsket.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: «Jakten»-bonden Audun Øygard legger ikke skjul på at han er forelsket, men vil ikke si i hvem. Foto: TV 2
FORELSKET: «Jakten»-bonden Audun Øygard legger ikke skjul på at han er forelsket, men vil ikke si i hvem. Foto: TV 2 Vis mer

Kommunikasjonsrådgiver i TV 2, Unn Grethe Berge, gleder seg på Auduns vegne, men sier hvem hans kjæreste er, vil forbli en hemmelighet til 21. november.

- At Audun er blitt forelsket er helt fantastisk. Nå sier han jo ikke hvem forelsket i, og hverken han eller TV 2 kan bekrefte eller avkrefte noe rundt dette før etter siste episode av Jakten som går 21. november av hensyn til seerne.

- Neste mandag får vi se når Audun skal besøke sin utvalgte frier Marte i Molde. Da kan vi se hvordan følelsene er mellom de to og få vite om han kommer til å inviterer henne med på en romantisk tur til utlandet,

Kysset to av sine friere

Men Audun er ikke den eneste som har funnet tonen med sine friere. Årets yngste bonde Martin Vågsæter (22) har nemlig kysset to av sine utvalgte friere foran kamera.

Den første han kysset var frier Thea Juliussen (22) under en vennefest på Vågsæters gård i Stranda.

- Jeg hadde en plan om å kysse ham, fordi det føltes så riktig, uttalte Juliussen til Dagbladet.

Hun fortalte videre at hun ikke tenkte over at kysset ble fanget på kamera, men at det var litt rart da hun kastet et blikk bort mot regissøren som ga henne en tommel opp.

Saken fortsetter under videoen.

Bare en uke etterpå bestemte Martin seg for å kysse frier nummer to Silje Westgård (22). De to har hatt en god tone siden de møttes for første gang på speed-date i starten av programmet. 

- Jeg var veldig nervøs før han kysset meg, fortalte frier Silje Westgård til Dagbladet.

Hun beskrev selv kysset som litt «både og».

- Kysset var bra. Men også litt «både og», det var jo nytt for oss begge. Jeg merket at jeg ble enda mer tiltrukket av ham, han er jo veldig flott å se på, da.

Selv visste ikke frier Silje at Vågsæter alt hadde delt ut et kyss til frier Thea på gården.

- Det ble ikke snakka om inne på gården, hva som skjedde mellom de andre. Men jeg tenkte ikke så mye på det uansett, sa Westgård til Dagbladet.

Saken fortsetter under videoen.

Nå skal de besøke frierene

Martin valgte tilslutt Thea, som han kysset først, som sitt endelige valg forrige uke.

I kveldens episode drar to av bøndene, Axel Tobias Sanderud (43) og Martin Vågsæter, på besøk hjem til sine utvalgte friere.

Neste uke er det Audun Øygard og Sondre Stubrud (29) som besøker sine utvalgte friere.

«Jakten på Kjærligheten» ser du mandager 20.00 på TV 2

LES OGSÅ: Kobles til 14 år yngre mann