NYTER LIVET: Værmelder og TV-personlighet Elin Tvedt fyller 40 senere i år, men er i dag mer opptatt av å kose seg med livet enn å bekymre seg over utseendet.  Foto: Se og Hør
NYTER LIVET: Værmelder og TV-personlighet Elin Tvedt fyller 40 senere i år, men er i dag mer opptatt av å kose seg med livet enn å bekymre seg over utseendet. Foto: Se og HørVis mer

- Jaja, så disser det litt i bikinien

Værmelder Elin Tvedt er blitt mer opptatt av å nyte livet med alderen.

SEOGHØR.NO: På 90-tallet gjorde Elin Tvedt (39) braksuksess som ung værmelder på TV 2, med et utall beundrere foran TV-skjermen.

I fjor høst gjorde hun comeback som værmelder, men tobarnsmoren er ikke redd for å bli eldre på TV. Den flotte blondinen fyller 40 år i desember.

- Sånne tanker gjorde jeg meg da jeg var 28. Jeg følte at jeg ble gammel, og tenkte blant annet veldig på utseende. Begynte jeg å få rynker? Jeg er ferdig med det, understreker Tvedt overfor VG Helg.

Den tidligere «71 ° nord»-programlederen påpeker at hun i dag har et mye mer avslappet forhold til utseendet sitt. Og «Sommerkroppen» er ikke nødvendigvis like høyt på prioriteringslisten lenger.

- Nå har jeg vært litt i den andre enden av skalaen. Jeg har spist god mat og vært lite i aktivitet. Det setter sine spør. Jaja, så disser det litt i bikinien. Men Gud, så deilig jeg har hatt det! forteller hun gladelig til avismagasinet.

Eliv Tvedt bor i dag i Ølen i Rogaland med samboeren Torgeir Steinstø og barna Milla (5) og Mikkel (2), og pendler til jobben sin i TV 2.

LES OGSÅ: - Jeg tror personligheten min ble borte