- Jaja, så disser det litt i bikinien

Værmelder Elin Tvedt er blitt mer opptatt av å nyte livet med alderen.

NYTER LIVET: Værmelder og TV-personlighet Elin Tvedt fyller 40 senere i år, men er i dag mer opptatt av å kose seg med livet enn å bekymre seg over utseendet.  Foto: Se og Hør
NYTER LIVET: Værmelder og TV-personlighet Elin Tvedt fyller 40 senere i år, men er i dag mer opptatt av å kose seg med livet enn å bekymre seg over utseendet. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På 90-tallet gjorde Elin Tvedt (39) braksuksess som ung værmelder på TV 2, med et utall beundrere foran TV-skjermen.

I fjor høst gjorde hun comeback som værmelder, men tobarnsmoren er ikke redd for å bli eldre på TV. Den flotte blondinen fyller 40 år i desember.

- Sånne tanker gjorde jeg meg da jeg var 28. Jeg følte at jeg ble gammel, og tenkte blant annet veldig på utseende. Begynte jeg å få rynker? Jeg er ferdig med det, understreker Tvedt overfor VG Helg.

Den tidligere «71 ° nord»-programlederen påpeker at hun i dag har et mye mer avslappet forhold til utseendet sitt. Og «Sommerkroppen» er ikke nødvendigvis like høyt på prioriteringslisten lenger.

- Nå har jeg vært litt i den andre enden av skalaen. Jeg har spist god mat og vært lite i aktivitet. Det setter sine spør. Jaja, så disser det litt i bikinien. Men Gud, så deilig jeg har hatt det! forteller hun gladelig til avismagasinet.

Eliv Tvedt bor i dag i Ølen i Rogaland med samboeren Torgeir Steinstø og barna Milla (5) og Mikkel (2), og pendler til jobben sin i TV 2.

LES OGSÅ: - Jeg tror personligheten min ble borte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer