Jaime King ble mamma igjen

Avslørte fødselen med amme-bilde.

FIKK SØNN NUMMER TO: Jaime King og ektemannen Kyle Newman har vært sammen i ti år, og har nå to barn sammen. Foto: NTB Scanpix
FIKK SØNN NUMMER TO: Jaime King og ektemannen Kyle Newman har vært sammen i ti år, og har nå to barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I februar kom den gledelige nyheten om at skuespilleren og modellen Jaime King (36) skulle bli mamma igjen.

Mandag avslørte «Pearl Harbor»-stjernen sønnens ankomst på Instagram.

We are SO happy to welcome to the world our new baby boy! Born Thursday, July 16th! Xx

A photo posted by Jaime King (@jaime_king) on

- Vi er så glade over å kunne ønske vår lille gutt velkommen til verden. Han ble født torsdag 16. juli, skrev hun sammen med dette bildet hvor hun selv ammer den nyfødte, mens ektemannen Kyle Newman (39) og sønnen James Knight (21 mnd) sitter i en stol ved siden av.

 

Dette er ikke første gang Hollywood-stjernen slår et slag for kritikken om at folk poster amme-bilder på sosiale medier.

 

Like etter fødselen av sin førstefødte delte hun nemlig dette bildet med fansen:

 
 

- Dette er øyeblikkene en mamma lever for. Amming burde ikke være tabu - og ingen burde dømme de som gir morsmelkerstatning - alt er gøy for hele familien, skrev hun under.

Valgte Taylor Swift som gudmor

De nybakte foreldrene ble kjærester i 2005 og to år senere giftet de seg i en intim seremoni i Los Angeles.

Begge graviditetene er to etterlengtede mirakel. 36-åringen har nemlig tidligere vært åpen om at hun lenge slet med å bli gravid, og at hun har vært gjennom flere spontanaborter.

King er nær venninne med popstjernen Taylor Swift (25), og i mars avslørte sangfuglen at hun hadde fått det ærefulle oppdraget om å være gudmor for baby nummer to.

- Å velge en gudmor er en veldig hellig og viktig ting i vår familie. Vi prøver å finne mennesker som vi vet ville oppdratt barnet vårt på samme måte som vi selv ville gjort. Og hennes omtenksomhet, godhet og autentisitet er utrolig sterk for meg, har modellen tidligere forklart, ifølge UsWeekly.com.

Guess who just got named Godmother of this little one..... (ME) @jaime_king @kyle_newman

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

LES OGSÅ: Jaime King viste babymagen i gjennomsiktig kjole