SORG: Jahn Teigen sørget over vennen Lage Fosheim hjemme i Sverige. Foto: Tor Kvello/Se og Hør
SORG: Jahn Teigen sørget over vennen Lage Fosheim hjemme i Sverige. Foto: Tor Kvello/Se og HørVis mer

Jahn Teigen sørget i stillhet da Lage Fosheim døde

Jahn Teigen kom ikke i begravelsen da Lage Fosheim døde. Han var redd for å lage oppstyr.

SEOGHØR.NO: I høst måtte Lage Fosheim gi tapt i kampen mot kreften. Den tidligere Monores-stjernen var Jahn Teigens manager og en av den folkekjære artistens aller beste venner. Men Teigen tok ikke turen til vennens bisettelse.

- Det ville bare blitt oppstyr. Og jeg trenger ingen seremoni for å sørge. Jeg har minnene og bildene av Lage i hodet mitt, forteller Jahn Teigen i et intervju med Se og Hør.

Han er bosatt i Skåne i Sverige, og sørget på sin egen måte hjemme på gården. Han klippet av seg skjegget og skrev følgende medling på Facebook-siden sin:

Jeg sitter her
– tenker,
minnes,
gledes,
savner
og gråter

Utover det kom han ikke med noen kommentarer.

- Jeg ville ikke si noe fordi jeg var redd for at det skulle bli feil. At det skulle bli misforstått eller at jeg ikke skulle finne de riktige ordene. Jeg trengte tid til å tenke, sier Teigen til Se og Hør. Kjøp Se og Hør på iPad her.

I SALG NÅ: I denne ukens Se og Hør følger det med en ekstra Jan Teigen-CD med bladet, med artistens beste låyter er det med en CD med Jahn Teigens største hits.
I SALG NÅ: I denne ukens Se og Hør følger det med en ekstra Jan Teigen-CD med bladet, med artistens beste låyter er det med en CD med Jahn Teigens største hits. Vis mer