MISTET STOREBROR: Det var i forrige uke at Jahn Teigens bror gikk bort. Fredag tar Teigen et siste farvel med Viggo. Foto: SCANPIX
MISTET STOREBROR: Det var i forrige uke at Jahn Teigens bror gikk bort. Fredag tar Teigen et siste farvel med Viggo. Foto: SCANPIXVis mer

Jahn Teigen i sorg over broren

Den norske artistens bror gikk bort etter lang tids sykdom.

SEHER.NO: Jahn Teigens (60) storebror Viggo, hans eneste bror, døde i forrige uke etter lang tids sykdom, melder Her og Nå.

Fredag følger den folkekjære artisten, som det siste året har opplevd en av sine største suksesser som artist med showet «Jahn Teigen fra Tønsberg», broren til sitt siste hvilested i Søndre Slagen kirke i Tønsberg.

Privat sett har det siste året vært tungt for Teigen, som i november i fjor mistet sin kjære mor, Esther, som ble 90 år gammel. Faren, Arne, gikk bort i 1993.

– Det er viktig å ha foreldre som backer deg opp. Jeg har til fulle fått erfare hva den støtten betyr. Riktignok var ikke foreldrene mine av den typen som stilte opp på fotball- eller ishockeybanen da jeg spilte. De ga meg i stedet en fantastisk moralsk støtte. Og det var minst like viktig, uttalte Jahn tidligere i år til Se og Hør.

Senere i høst er han tilbake på Christiania Teater i Oslo med sitt show. Her og Nå hevder å vite at det også er planlagt et TV-opptak av forestillingen.

Teigen har overfor ukebladet ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jahn Teigens mor er død