KONDOLERER: Bianca Jagger (t.v.) var tidligere gift med Rolling Stones-legende Mick Jagger. Mandag brukte hun Twitter for å sende sin kondolanse etter designer L'Wren Scotts (t.h.) dødsfall. Her fra en tilsteldning i London i fjor sommer. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
KONDOLERER: Bianca Jagger (t.v.) var tidligere gift med Rolling Stones-legende Mick Jagger. Mandag brukte hun Twitter for å sende sin kondolanse etter designer L'Wren Scotts (t.h.) dødsfall. Her fra en tilsteldning i London i fjor sommer. Foto: REX/Richard Young/All Over PressVis mer

Jaggers ekskone kondolerer via Twitter

Nå bruker kjendisene sosiale medier for å sende deres siste hilsen til den avdøde designeren.

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken ble den anerkjente designeren L'Wren Scott (47) funnet død i sin leilighet på Manhattan i New York.

Lokalpolitiet i New York karakteriserer dødsfallet som selvmord, og det var 47-åringens assistent som fant henne.

L'Wren Scott hadde vært kjæreste med Rolling Stone-legende Mick Jagger (70) siden 2001, etter at de to møttes på en fotoshoot. Jaggers talsmann har fortalt at 70-åringen, som for tiden er i Australia, mottok den tragiske nyheten med sorg:

- Han er fullstendig knust og i sjokk over nyheten.

Kort tid etter at dødsfallet ble kjent strømmet flere kjendiser til sosiale medier for å uttrykke deres kondolanse, og også Jaggers ekskone Bianca Jagger (68), som han var gift med fra 1971 til 1978, har sendt sin siste hilsen til den avdøde designeren via Twitter:

47-åringen, som ble døpt Luann Bambrough, var en kjent motedesigner, og flere av de hotteste Hollywood-kjendisene har brukt hennes design på rød løper.

Flere av dem har også brukt sosiale medier for å uttrykke deres sorg:

Scott startet sin karriere som modell for blant andre Chanel, før hun ble stylist og siden motedesigner.

LES OGSÅ: Mick Jaggers kjæreste funnet død