LITE SYMPATISK: Carlo Bruni blir ikke akkurat omtalt med godord i Eric Claptons selvbiografi. Nå er hun forlovet med den franske presidenten! Foto: All Over Press
LITE SYMPATISK: Carlo Bruni blir ikke akkurat omtalt med godord i Eric Claptons selvbiografi. Nå er hun forlovet med den franske presidenten! Foto: All Over PressVis mer

Jagger stjal Claptons kjæreste

Eric Clapton dypt ulykkelig da kjæresten Carla Bruni stakk av med Mick Jagger.

SEHER.NO: Sloss om "presidentfruen"...

- Jeg sa til Jagger: Hør her, Mick. La henne være, jeg tror jeg er forelsket.

Slik beskriver Eric Clapton situasjonen da han presenterte sin daværende kjæreste for sangstjernen etter en Rolling Stones-konsert i New York. Innrømmelsen står skrevet i Claptons egen selvbiografi. 

Rene besettelsen
Kvinnen det dreide seg om var ingen ringere enn den italiensk-franske supermodellen Carla Bruni, som for tiden skaper store overskrifter for sitt eventyr med den franske presidenten, Nicolas Sarkozy.

Dette er første gang supergitaristen forteller om sitt forhold til modellen, som til slutt utviklet seg til den rene besettelsen.

Dessverre for Clapton ble ikke hans følelser for henne gjengjeldt. Og få dager etter at hun ble presentert for Jagger, var den hemmelige affæren i gang.

- Jeg var dypt ulykkelig da Bruni dumpet meg. I mitt vanvidd innbilte jeg meg at hun var mitt livs store kjærlighet, forteller en svært åpenhjertig Clapton i biografien, ifølge danske Ekstrabladet.

- Hensynsløs
- I mellomtiden dro jeg på en liten turné til Afrika. Da jeg kom tilbake besøkte jeg Carlas familie i St. Tropez, men fikk en temmelig kjølig mottakelse.

- Jeg hilste også på et par av hennes tidligere kjærester. Og det viste seg at Carla skiftet ut mennene sine rimelig hyppig - noen også temmelig hensynsløst, sier han.

En stund senere, etter at supermodellen hadde vraket Clapton et par ganger, ble gitaristen ringt opp av jenta som hadde presentert ham for Carla den første gangen de møttes.

- Hun fortalte at Carla var blitt sammen med Mick, og at det var alvorlig.

- Hadde vondt av ham
Dette førte til et svært så kjølig forhold mellom de to superstjernene.

- Det ødela mye av forholdet mitt til Jagger, og i lang tid etterpå hadde jeg vanskelig for å tenke på ham uten bitterhet, forteller han.

Etter hvert utviklet derimot forholdet mellom de to genierklærte musikerne seg til det varmere.

- Senere hadde jeg vondt av ham. Hvorfor? Fordi jeg visste at han åpenbart selv led under forholdet med henne, avslører Eric Clapton i biografien.

LES OGSÅ: Nye romanserykter om Sarkozy

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.