Jagger rocker Hollywood

Martin Scorsese skal gi seg i kast med en rockefilm sammen med Mick Jagger.

FILM-SATISFACTION: Mick Jagger er klar for å rocke løs på filmlerretet. Foto: AP
FILM-SATISFACTION: Mick Jagger er klar for å rocke løs på filmlerretet. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(ANB-NTB): «The Long Play» er tittelen på filmen, der Scorsese skal ha regi, mens Mick Jagger, hans partner Victoria Pearma i Jagged Films og Scorsese skal være produsenter.

William Monahan, som skrev «The Departed»-manuset for Scorsese, vil ifølge Entertainment Weekly omskrive det opprinnelige manuset til «The Long Play».

Filmen handler om to venner og deres 40 år i musikkbransjen, der de gjennomlever alt fra tidlig R&B til hip hop, og er Jaggers prosjekt.

Han prøvde opprinnelig å få Disney til å bite på, men de syntes ikke det passet deres familieprofil. Dermed ble det Paramount Pictures som plukket det opp.

Mick Jagger og Martin Scorsese samarbeidet nylig om en dokumentarfilm, foreløpig uten tittel, som følger The Rolling Stones på deres Bigger Bang-turné, så vel som å gjøre bruk av eldre arkivmateriale og intervjuer med bandmedlemmene. Den får premiere sent i 2007, ifølge IMDb.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer