Jagger gifter seg

Mick Jagger har fridd til L'Wren - og hun sa ja til å bli hans tredje kone.

FORLOVET: Mick har fridd - og gitt L'Wren en voksen forlovelsesring! Foto: All Over Press
FORLOVET: Mick har fridd - og gitt L'Wren en voksen forlovelsesring! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alle gode ting er tre!

Mick Jagger (63) har fridd til sin langbeinte kjæreste L'Wren Scott (39). Hun sa ja, og fikk en nydelig forlovelsesring. Ifølge Daily Express viste hun frem ringen da hun var på shopping med sin venninne Nicole Kidman.

Tidligere har de to blitt samboere, da Mick punget ut 70 millioner kroner for et hus i fasjonable Chelsea i London. Han hadde satt 85 millioner kroner som tak da han dro på husjakt - og paret ønsket seg et hus i viktoriansk stil i sentrum.

Inntil nylig har Mick delvis bodd hos eks-kona Jerry Hall og parets fire barn. Men nå har Rolling Stones-vokalisten flyttet ut for godt.

Modellen Jerry Hall er svært kritisk til modellen L'Wren (uttales Låren)

- Hun er bare en i rekken, sier Jerry Hall ifølge Daily Express.

Jagger var gift med Jerry Hall i 23 år, og har også et ekteskap med Bianca Jagger bak seg. Den gang varte lykken i ni år - og resulterte i ett barn. Han har også to barn utenfor ekteskapKaris (35) med Marsha Hunt og Lucas (7) med den brasilianske skjønnheten Luciana Morad.

Så spørs det om syvbarnsfaren har ork til å bli pappa for åttende gang...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer