FØLTE NEGATIV ENERGI: «Åndenes makt»s klarsynte Gro-Helen Tørum hevdet hun følte negativ energi fra en storvokst mann født på 1880-tallet i leiligheten Amtmann Meinichs gate 15. Foto: TVNorge
FØLTE NEGATIV ENERGI: «Åndenes makt»s klarsynte Gro-Helen Tørum hevdet hun følte negativ energi fra en storvokst mann født på 1880-tallet i leiligheten Amtmann Meinichs gate 15. Foto: TVNorge Vis mer

Jaget spøkelser i kjendisleilighet

Det er ikke første gangen leiligheten fra «Åndenes makt» vekker oppsikt på TV...

Publisert
SEHER.NO: Uforklarlige stemmer i inter-com høyttalerne, vannkraner som plutselig slo seg på og mønster etter en mannsskikkelse i vindusglasset var blant annet noe av de tre kollektiv-samboerne Amund Karlsen, Nicole Gumatay og Helge Mathisen Skivenes ba om hjelp med i søndagens episode av programmet «Åndenes makt» på TVNorge.

Men det er ikke første gangen leiligheten i Amtmann Meinichs gate 15 i Oslo har hatt TV-kameraer på besøk.

I 2005 pusset nemlig paret Renate Storsul og Lars Gunnar Grønnhella opp leiligheten i forbindelse med TV3-serien «Nr. 15», hvor fire par konkurrerte om å selge hver sin leilighet med mest mulig fortjeneste.

Til Seher.no sier Storsul at hun ble litt overrasket da hun så igjen leiligheten i søndagens program.

- Det var litt spesielt å se den igjen, for den så jo helt lik ut, som da vi forlot den. Til og med bildene på veggene var de samme. Men vi opplevde ikke noen kontakt med noe overnaturlig.

Klarsynte Gro-Helen Tørum, som besøkte leiligheten i «Åndenes makt» hevder i TV-programmet at hun følte negativ energi fra en mann, som hun mente var født på 1880-tallet.

Mannen skal ifølge henne ha tilbragt lang tid alene på loftet der leiligheten ligger, på den tiden hvor hele bygården rommet en fabrikk.

- Han har vært syk her oppe og kanskje endt sine dager her, sier hun i programmet.

Storsul er imidlertid skeptisk til at det skal ha vært spøkelser tilstede mens hun pusset opp på loftet.

- Jeg tror ikke hverken vi eller noen  av de andre parene merket noe sånt. Men kanskje spøkelset flyttet inn etter 2005, sier hun til Seher.no.

«Åndenes makt» ser du på TVNorge søndager kl. 21.30, og i reprise på FEM torsdager kl 22.30.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette var ikke slik det så ut på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer