<strong>FRYKTER FOR BARNA:</strong> Usher fikk ilagt besøksforbud mot en sinnsforvirret kvinne, fordi han fryktet for sin og familiens sikkerhet. Her er han sammen med sønnene Usher Raymond V og Naviyd Ely Raymond.  Foto: All Over Press
FRYKTER FOR BARNA: Usher fikk ilagt besøksforbud mot en sinnsforvirret kvinne, fordi han fryktet for sin og familiens sikkerhet. Her er han sammen med sønnene Usher Raymond V og Naviyd Ely Raymond. Foto: All Over Press Vis mer

Jaget av sinnsforvirret kvinne

Hevder hun er gift med Usher.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Usher (33) frykter nå for seg selv og sin familie etter flere dramatiske møter med en sinnsforvirret fan. «U Remind Me»-stjernen blir forfulgt av Darshelle Jones-Rakestraw (26) som tror at de to er gift!

Lørdag i forrige uke banket hun på stjernens hjem i Georgia og krevde å bli sluppet inn. Politiet ble tilkalt og fikk henne vekk fra eiendommen, men kvinnen returnerte dagen etter. Hun skal igjen ha prøvd å komme inn i huset og sa til politiet at hun var Ushers kone og at hun bare hadde glemt nøklene.

Sangeren har nå fått innvilget et midlertidig besøksforbud mot Darshelle fordi han frykter for sin egen og familiens sikkerhet.

Darshelle nekter for å ha gjort noe galt og la onsdag ut en video på Youtube der hun hevder Usher har gitt henne penger og lovet henne en musikkarriere.

- Jeg er ingen stalker. Usher har sagt nedsettende ting om min karakter, sier hun i videoen.

Det har stormet rundt Usher den siste tiden som lenge har kjempet mot ekskonen Tameka Foster (41) i retten. Paret skilte seg i 2009 og hun ønsker aleneansvar for deres to sønner Usher Raymond V (4) og Naviyd Ely Raymond (3).

Kampen mellom eksene har blitt stygg og Tameka har til og med anklaget Usher for å misbruke narkotika.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil ha et harem av kvinner  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer