Jaget av illsinte mødre

Rasende mødre dro barna med seg hjem da de så hvem som hadde invadert gresskar-utsalget!

RUNDE FORMER: Playboypiken sjekker ut gresskarene. Foto: All Over Press
RUNDE FORMER: Playboypiken sjekker ut gresskarene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bråk om melonas...

SEHER.NO: Det ble bråk da Playboy-kongen Hugh Hefner sendte to av sine tre "koner" til et gresskar-utsalg.

BILDESPESIAL: Playboy-pikene koser seg i gresskaråkeren!

Holly og Bridget skulle svinse rundt og la seg filme for Playboy TV - og det gjorde de til fulle. Med sine store bryster presset ut og opp - og knapt kledd i mer enn litt sexy undertøy satte de gresskar-utsalget på hodet.

LEI AV SEX: Her er Hugh Hefners nye hobby!

Men denne gangen hadde nok Hugh Hefner feilberegnet sitt publikum. For det er ikke mannfolk som først og fremst kjøper gresskar på dagtid. Det er amerikanske husmødre - og barna deres...

Dette gresskarutsalget i Hollywood ligger like ved en skole, og alle som skulle forberede Halloween med sine håpefulle fikk Playboy-pikene i vrangstrupen. Det utviklet seg til grovt munnhuggeri, og flere av Playboys filmfotografer ble nærmest dyttet vekk av illsinte husmødre.

SE HER: Hugh Hefners drømmedame!

Holly og Bridget måtte loses ut av sterke livvakter - under hånlige tilrop. De var til allmenn spott og spe og prøvde å kneppe igjen utringingene sine som best de kunne på vei inn i en ventende van...

1-0 til husmødrene!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer