Jaget av gal fan

Blake Lively lever i frykt for ekstrem fan.

<strong>REDD:</strong> Blake Lively har fått innvilget besøksforbud mot en gal fan som følger etter henne på jobb og privat.  Foto: All Over Press
REDD: Blake Lively har fått innvilget besøksforbud mot en gal fan som følger etter henne på jobb og privat. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Blake Lively (24) ble kjent som den vakre og rike sosietetsjenta Serena van der Woodsen i dramaserien «Gossip Girl». 

24-åringen har fans over hele verden, men én beundrer har tatt fascinasjonen til det ekstreme.

Sergei Mifle har, ifølge TMZ, flere ganger lusket rundt under innspillingen i New York.

For å beskytte seg selv og sine nærmeste fra Mifle, har skuespilleren fått innvilget ønske om besøksforbud. Lively skriver blant annet til retten at hun fryktet for sin egen sikkerhet.

«Jeg er redd for at han skal følge etter meg og skade meg. Vi filmer ofte i gaten og på offentlige området og tanken på at herr Mifle kan oppsøke meg og plage meg mens jeg jobber skremmer meg veldig mye.»

Mifle skal gjentatte ganger ha kontaktet Livelys mor, og fortalt henne at han var svært bekymret for datteren og at han trengte å redde henne.

«Jeg vet at Mr. Mifle kontaktet moren min Elain via telefon og mail flere ganger. Tanken på at han fikk tak i telefonnummeret hennes skremmer meg.»

Den forstyrrede mannen hevdet også å ha en metafysisk kontakt med stjernen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Scarlett hater Blake Lively 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer