Adrian Sellevoll:

- Jævlig heldig

Realityprofilen skadet i fallulykke.

SKADD: Adrian Sellevoll sklei fra et tak. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld hadde over 23 000 festklare mennesker samlet seg på Koengen i Bergen, for å se blant annet superstjernen Post Malone opptre på scenen.

Der var også artist og «Ex on the beach»-stjerne Adrian Sellevoll (24).

Kvelden skulle imidlertid ende i dramatikk for realityprofilen, som onsdag formiddag delte et blodig bilde fra sykehussenga.

«I gode hender»

På bildet kan man se at det renner blod fra 24-åringens munn, kjeven ser forslått ut, og på kroppen har han angivelig fått kutt.

«Jeg har det bra i gode hender. Takk gud for at jeg er så heldig», skriver han til bildet.

I GODE HENDER: Adrian Sellevoll delte blodig bilde på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
I GODE HENDER: Adrian Sellevoll delte blodig bilde på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Flere medier har omtalt saken, deriblant VG og BA.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Sellevoll, foreløpig uten hell.

VAR BESTEVENNER: Henrik Elvejord Borg og Adrian Sellevoll ble bestekompiser da de begge deltok i første sesong av «Ex on the Beach». Nå har de brutt kontakten. Reportere: Steffen Pettersen / Thea Hope. Video: Discovery + / Kine Falch Vis mer

Brudd i nakken

På Instagram forklarer Sellevoll hva som skjedde.

«Skulle nattbade i byen og klatret opp på et tak, første hoppet gikk fint og jeg gjorde en form for salto, husker ikke hva», skriver han på Instagram-story.

24-åringen forklarer videre:

«Så klatret jeg opp igjen og på grunn av at jeg var våt sklei jeg når jeg skulle hoppe en andre gang og traff kaien med hodet først!».

Ulykken endte med flere skader, blant annet brudd i nakken, samt tre brudd i kjeven på høyre side. Realityprofilen skriver også at han har «mindre skader overalt».

HAR/HAR IKKE: Hvilke verdensstjerner har Adrian Sellevoll festa med, hvordan gikk det da han løy til pressen og hva synes han om den populære plattformen «Onlyfans»? Det får vi svar på i spalten «Har/Har ikke» med realityprofilen. Video: Rød Løper Vis mer

Sellevoll understreker at han var «jævlig heldig».

«Pass på hverandre og ikke ta dumme valg som potensielt kan ødelegge for resten av ditt liv!».

- Skal snakke minst mulig

Torsdag ga Sellevoll enda en oppdatering om helsen. På Instagram-story la stjernen ut et bilde av et brev med informasjon til pasienter med sammenlåst kjeve.

I brevet kommer det fram at pasienter med kjevebrudd skal være mest mulig i ro og være ute av vanlig funksjon slik at det kan gro skikkelig.

«Andre bein i kroppen kan holdes i ro ved hjelp av gips og lignende, men kjeven må låses med tennene sammen ved hjelp av ståltråd eller gummistrikk».

HAR SLITT: Cristian Brennhovd forklarer hvorfor han har slitt etter voldshendelsen han ble utsatt for i oktober 2021. Video: Rød Løper Vis mer

Dermed så 24-åringen seg nødt til å gi beskjed til media via Instagram om at han vil være mindre tilgjengelig i tida framover.

- Fått grei beskjed om å snakke minst mulig dessverre. Kan ta en prat når ting har blitt bedre, skriver artisten.

LES OGSÅ: Derfor er Travis Barker innlagt på sykehus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer