UTE AV FARMEN: Vigdis, Catharina og Torkel røk alle ut av "Farmen" onsdag.
UTE AV FARMEN: Vigdis, Catharina og Torkel røk alle ut av "Farmen" onsdag. Vis mer

- Jævlig greit at hun røk ut

Erkefiendene Vigdis og Catharina røk ut samtidig fra "Farmen". Og Torkel ble slått av mamma.

SEHER.NO: Glad hun "slo" de yngre!

Onsdag var det duket for beinhard konkurranse i "Farmen" på TV 2.

Av de 6 gjenværende deltagerne i finaleuken, skulle hele 3 sendes hjem etter kveldens episode.

Og mens Unni (43) allerede er klar for semi-finale, måtte Torkel, Silje, Catharina, Vigidis og Ann Kristin slåss for å kapre seg plass.

Blant øvelsene deltagerne måtte gjennom var den første skogsdrift, der alle deltagerne skulle felle et tre mot et blink. Deretter var det duket for melkespannholding.

Måtte hjem
Og de som da måtte hjem onsdag var: Torkel (20), samt "kranglefantene" Vigdis (51) og Catharina (27).

Mandag ble seerne vitne til en høylytt krangel mellom de to rivalene, da Catharina tente på alle plugger etter at en diskusjon førte til at Vigdis snakket dårlig om hennes foreldre.

- Plutselig begynte hun å disse foreldrene mine. Det var da begeret rant over for meg. Vigdis har ingen rett til å snakke dritt om foreldrene mine, sa Catharina til Seher.no etter programmet.

- Jeg og samtlige deltagere var lei av å høre på Vigdis. Hun har en repeat-knapp bare Vigdis har. Hun var lite konstruktiv i kritikken, og folk var bare lei.

Vigdis på sin side innrømmet senere at hun hadde stor lyst til å "klappe til" konkurrenten under diskusjonen, men måtte holde seg i skinnet på grunn av kontrakten med TV 2.

- Jævlig greit
Men nå er altså begge ute av realitykonkurransen. Og til tross for at hun synes det var "lite hyggelig" å ryke ut så nær finalen, var Vigdis likevel svært fornøyd med at erkerival Catharina røk ut før henne.

- Jeg synes det var jævlig greit ja. Både Torkel og Catharina røk ut før meg, så de ble slått av en 51-åring. Det var en jævla deilig følelse, sier Vigdis til Seher.no.

Men selv om hun og Catharina flere ganger har tydd til munnhuggeri i løpet av "Farmen"-oppholdet, er 51-åringen stolt over sin opptreden i programmet.

- Vi var to forskjellige mennesker og hun bestemte seg vel for at "nå gjelder det å ikke oppføre seg høflig overfor noen", og da særlig meg. Men det har jeg aldri brydd meg om, jeg har forsøkt å styre unna alt det der. Og det er jeg stolt av. Jeg er stolt av min opptreden på "Farmen" og i dag er jeg veldig glad for å ha deltatt, sier Vigdis.

Og det første 51-åringen, som gikk ned 10 kilo under oppholdet, gjorde da hun kom hjem fra "Farmen" var  å ta seg en etterlengtet dusj.

- Det absolutt beste var å komme hjem og få seg en god dusj og vaske håret. Og spise en feit biff, humrer hun.

Desperat av sult
Men mens Vigdis var klar for å kjempe videre, og ønsket å være med i "Farmen" til "the bitter end", innrømmer derimot Torkel (20) at han begynte å bli klar for å komme seg hjem.

- Det var litt todelt egentlig. Mor var jo fortsatt med, og så var jeg så veldig sulten mot slutten, så det var litt godt å komme ut, for jeg var helt desperat etter mat. Men så var det litt surt også, jeg hadde jo fått ut alle gutta og det var bare meg igjen, men sånn gikk det nå, sier han til Seher.no.

20-åringen har fått mye kritikk for at han og moren har deltatt sammen i konkurransen, og har blant annet opplevd å bli kalt en "mammadalt". 

Men å forlate mor i finaleuken, det synes han var helt greit.  

- Det gikk fint. Det er naturlig at mor ble litt skuffa av at jeg gikk ut, men det var også naturlig, sier han.

Lørdag er det altså klart for både semi-finale og finale i "Farmen", og det er for første gang tre jenter - Silje, Unni og Ann Kristin, som skal kjempe om å vinne. 

Finalistene får blant annet testet sine praktiske og sosiale ferdigheter før vinneren av årets "Farmen" kåres.  

LES OGSÅ: - Derfor begynte "Farmen"-krangelen