Marna ute av «Farmen kjendis»:

- Jævla surt å bli sendt hjem

Det var bloggeren Marna Burøe Haugen (35) som måtte pakke sakene sine og forlate Storøy gård. - Jeg var en for sterk konkurrent, sier 35-åringen. 

FOR STERK KONKURRENT: Bloggeren Marna Haugen Burøe røk ut av «Farmen kjendis» fordi hun var en for sterk konkurrent for de andre. FOTO: Alex Iversen.
FOR STERK KONKURRENT: Bloggeren Marna Haugen Burøe røk ut av «Farmen kjendis» fordi hun var en for sterk konkurrent for de andre. FOTO: Alex Iversen. Vis mer

Bloggeren Marna Burøe Haugen (35) måtte takke for seg i kveldens episode av «Farmen kjendis». Etter kun fire dager på Storøy gård, måtte den 35 år gamle bloggeren og salongeieren pakke bagen sin.

- Det var jævla surt å bli sendt hjem etter så kort tid. Men jeg skjønner dem godt. Jeg var en alt for stor konkurrent for de andre. Jeg røk på et kompliment, sier Marna til Dagbladet.

35-åringen er selv oppvokst på gård, noe hun prøvde å ikke fortelle de andre.

- Jeg prøvde å ikke flagge det for høyt, men de fikk det vel med seg. Jeg løy ikke om det eller noe, jeg prøvde bare å ligge litt lavt, sier bloggeren.

Likevel ble det hun, og ikke Linni Meister (31), som måtte forlate «Farmen kjendis».

Saken fortsetter under bildet.

RØYK PÅ KOMPLIMENT: Marna måtte forlate Storøy gård etter fire dager fordi hun var en for stor konkurrent for de andre. FOTO: TV2/Strix
RØYK PÅ KOMPLIMENT: Marna måtte forlate Storøy gård etter fire dager fordi hun var en for stor konkurrent for de andre. FOTO: TV2/Strix Vis mer

Ingen taktikk

Å komme inn på gården var tøft for den 35 år gamle tobarnsmammaen, som føler hun møtte spisse albuer da hun og Linni troppet opp som utfordrere etter to uker.

- Det var en satt gjeng vi kom inn til, og vi som utfordrere møtte motstand med en gang. Det var mentalt tungt rett og slett, forteller Marna til Dagbladet.

35-åringen hadde ingen taktikk da hun kom til Storøy. For henne var det viktig å få så mye erfaring som overhodet mulig. Uansett om hun ville bli der kun i fire dager- eller stå løpet helt ut.

- Fokuset var bare på å ha det gøy der inne. Jeg visste jo ikke hva de trengte heller, sier Marna som alltid har drømt om å være med i «Farmen».

- Jeg har sett alle sesongene, og har alltid tenkt at det ville vært en fantastisk opplevelse. Og nå fikk jeg endelig muligheten til å oppleve det, forteller Marna, som i all hui og hast pakket sakene sine da hun fikk vite at hun skulle være utfordrer kun én dag før hun skulle inn.

Saken fortsetter under bildet.

TØFT: Det var tøft å komme inn på Storøy gård for utfordrerne Marna og Linni, som fikk fire dager på å overbevise de andre om hvem som burde bli igjen. FOTO: TV2/Strix        
TØFT: Det var tøft å komme inn på Storøy gård for utfordrerne Marna og Linni, som fikk fire dager på å overbevise de andre om hvem som burde bli igjen. FOTO: TV2/Strix         Vis mer

Husmorferie

Opplevelsen på kun fire dager har likevel gått over all forventning.

- Det var som en deilig husmorferie og en fantastisk detox for kroppen! Selv om jeg bare var der i fire dager, gikk jeg ned én kilo. Jeg innså hvor mye sukker jeg putter i meg i det daglige liv. «Farmen» var som et retro spa nesten, sier Marna, som dessuten elsket å være uten mobil og PC for en periode- det til tross for at hun lever av å blogge.

- Vi tok oss tid til å SE på solnedgangen og ikke bare se den gjennom et iPhone-kamera. Slike minner vil jeg ha for alltid!

- Det å fokusere på nuet istedenfor å bli avbrutt hele tida av mobilen, er så bra oss alle. Dessuten var gøy å se at mine gårdskunnskaper fra da jeg var liten og vokste opp med dyr, blusset opp igjen! Jeg naila å melke, jeg stelte med grisene og fikk god kontroll på hesten.

Hvem overrasket deg aller mest der inne?

- Det må være Lothepus. For en entertainer og for en karakter. Han fortalte meg at han sydde en kjole av en gardin til dattera en gang! Hvem hadde trodd det??

Om du ikke hadde blitt sendt hjem, kunne du da vunnet «Farmen kjendis» tror du?

- Jeg er ikke den som gir meg lett, og jeg ser ikke på meg selv som en dårligere kandidat enn andre, så jeg hadde nok kommet ganske langt. Jeg har en tendens til å vinne ting jeg er med på!

Noe som gjenstår å se- Marna er nominert i flere kategorier til årets VIXEN Blog Awards, som går av stabelen torsdag kveld.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Pamela Anderson?