EN SKAM: - Det er håpløst at den største britiske agenten gjennom tidene skal ha et soundtrack skrevet av noen jævla amerikanere, raser Oasis-stjernen. Foto: All Over Press
EN SKAM: - Det er håpløst at den største britiske agenten gjennom tidene skal ha et soundtrack skrevet av noen jævla amerikanere, raser Oasis-stjernen. Foto: All Over PressVis mer

- Jævla amerikanere!

Oasis-stjernen er fly forbannet - igjen.

SEHER.NO: I midten av august skapte Oasis-stjernen Noel Gallagher (41) rabalder da han var gjest i studio under en live-sending på radio i BBCs "The Breakfast Show".

- Amy Winehouse (24) er en nødlidende hest, og Lilly Allen lukter urin, lød det bestemt fra den eldste av Gallagher-brødrene den gang.

Nå skaper rockeren overskrifter igjen. Men denne gangen er kritikken retten mot noen helt andre enn de som ble skadelidende sist.

Nå er det nemlig Alicia Keys og Jack White som får unngjelde. For Oasis-musikeren er ikke fornøyd med James Bond-teamets valg av artist til "Quantum of solaces" tittelspor.

- Det er en skam at de får gjøre den ny Bond-låta, sier den frittalende artisten og sangeren til NME.

Gallagher mener nemlig at han har skrevet flere låter som skulle passe utmerket til en sånn type film.

At valget i stedet falt på Alicia Keys og Jack White faller 41-åringen tungt for brystet.

- Det er håpløst at den største britiske agenten gjennom tidene skal ha et soundtrack skrevet av noen jævla amerikanere, raser han.

Til den neste Bond-filmen håper Gallagher at filmteamet tar til fornuft - og velger noen av hans låter.

- Når jeg hørte på den siste låten jeg skrev, tenkte jeg at "Denne skulle vært en jævla bra Bond-låt!". Men den heter "Freaky Teeth". Vi får håpe at det kommer en Bond-film i løpet av de neste ti årene som er veldig, velig psykedelisk, sier Noel Gallagher til NME.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Her blir han angrepet på scenen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.