Jada Pinkett Smith:

Jada Pinkett Smith svarer på «swingers»-ryktene

Ekteparet Jada Pinkett Smith og Will Smith har lenge hatt rykte på seg for å ha et åpent ekteskap. Nå får endelig fansen svar.

SKUESPILLERPAR: Jada Pinkett Smith og Will Smith har vært gift i 23 år. Nå svarer Pinkett Smith på ryktene om at de har et åpent ekteskap. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLERPAR: Jada Pinkett Smith og Will Smith har vært gift i 23 år. Nå svarer Pinkett Smith på ryktene om at de har et åpent ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Skuespillerparet Jada Pinkett Smith (45) og Will Smith (48) har tidligere vært ærlige om at ekteskapet deres ikke alltid har vært like lett.

Derimot er det ikke brudd-rykter som har fått mest oppmerksomhet i media og fra fansen.

I et intervju med talkshow-verten Andy Cohen (49) og Queen Latifah (47) i programmet «Watch What Happens Live», svarte Pinkett Smith på ryktene om at hun og Will Smith lever i et åpent ekteskap og har sex med andre par.

Det var Huffington Post som først omtalte saken.

- Herregud

En innringer til programmet spurte Pinkett Smith om det rareste ryktet hun noensinne har hørt om seg selv. 45-åringen brukte et par sekunder før hun utbrøt:

- At Will og jeg er swingers! svarer hun til full latter fra publikum og programlederne.

- Det er konstant! Jeg bare: «Herregud, hadde ikke det vært noe?» («Yo, I wish!» journ. anm.)

Pinkett Smith viste til at ryktet har svirret omtrent like lenge som paret har vært sammen, altså i nesten 23 år.

Skuespillerkollegaen Queen Latifah virket litt sjokkert, men sa at hun lenge hadde håpet at ryktet var sant.

GIFT I 23 ÅR: Selv om Jada Pinkett Smith og Will Smith har vært gift i over 20 år, har de ikke hatt behov for å være med andre. Her er de på scenen under BET-awards i 2015. Foto: NTB Scanpix
GIFT I 23 ÅR: Selv om Jada Pinkett Smith og Will Smith har vært gift i over 20 år, har de ikke hatt behov for å være med andre. Her er de på scenen under BET-awards i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har alltid beundret det ved dere, ikke ta det fra meg. Jeg sammenlikner mine forhold med deres, sa hun.

Cohen spør deretter hvor lenge Pinkett Smith har vært sammen med ektemannen og hvordan hun bevarer gnisten i forholdet.

- Hvordan jeg bevarer gnisten? Jeg vet ikke! Jeg tror virkelig at Will og jeg bare har en fantastisk kjemi på flere plan, sier hun og fortsetter:

- Vi elsker å le sammen, vi elsker å lære sammen og vi elsker hverandre. Vi har det bra sammen, og ja. Jeg tror det er hemmeligheten: vi liker hverandre veldig godt.

- Kan umulig elske hverandre

Ting har imidlertid ikke vært like rosenrødt for paret.

Duoen, som har sønnen Jaden (19) og datteren Willow (16) sammen, har vært utsatt for bruddrykter flere ganger.

Til The Sun fortalte Will Smith at selv om de ikke har gått fra hverandre, har det ikke vært helt uproblematisk mellom dem.

FAMILIEN SMITH: F.v. Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith og Will Smith. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN SMITH: F.v. Willow Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith og Will Smith. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer fram. Man sitter overfor kona og forteller alt og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, sa han i fjor.

«Suicide Squad»-skuespilleren fortalte om parets opp- og nedturer gjennom forholdet, og slo fast at han aldri kommer til å slutte å kjempe for kjærligheten.

- Man kan ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har måtte gjøre i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, fortalte han til US Weekly.

- Når det gjelder å holde sammen, vil jeg si at hemmeligheten vår er at vi aldri har jobbet med forholdet. Vi har bare jobbet individuelt med oss selv, og deretter presentert oss for hverandre på en bedre måte enn tidligere.

LES OGSÅ: Will Smith: - Hun er den vakreste jeg noensinne har sett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer