- Jacobsen ble operert onsdag

Det spøker for Anders Jacobsens videre deltagelse i «Skal vi danse».

OPERERT: Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud har gjort det sterkt på parketten i «Skal vi danse». Men i natt ble Jacobsen operert på sykehus. Foto: Stella Pictures
OPERERT: Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud har gjort det sterkt på parketten i «Skal vi danse». Men i natt ble Jacobsen operert på sykehus. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag kunne Seher.no melde om at det tidligere hopp-esset Anders Jacobsen (26) hadde blitt innlagt på sykehus på grunn av vedvarende smerter i magen.

Nå kan Seher.no avsløre at legene har funnet ut av hva som feiler 26-åringen, som i høst er en av deltagerne i  «Skal vi danse» på TV 2.

Magesmertene skyldes nemlig en blindtarmbetennelse, og i går ettermiddag ble Jacobsen operert på sykehuset, forteller presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge.

- Jeg kan bekrefte at Anders Jacobsen ble operert for en blindtarmbetennelse i går ettermiddag. Han ligger fortsatt på sykehuset. Humøret hans er godt og han er i bra form, sier Berge til Seher.no.

Anders og dansepartner Elena skulle etter planen danse jive til «La det swinge» av Bobbysocks under «Melodi Grand Prix»-aftenen i «Skal vi danse» på lørdag.

Men nå spøker det for Jacobsens videre deltagelse i TV 2s danseprogram. Det legger heller ikke Unn Grethe Berge skjul på.

- Vi er i dialog med legene om hva som skjer videre. Akkurat nå vet vi ikke annet enn at vi ser på alternative løsninger dersom han ikke skulle komme seg tilbake på parketten.

- Ser det mørkt ut sett ut fra hvordan situasjonen er nå?


- Det er for tidlig å si. Anders er i topp fysisk form, men hverken han eller vi ønsker å sette helsen hans på spill for «Skal vi danse». Han vil gjerne komme raskt tilbake på parketten, det ønsker vi også. Så nå får vi bare se det an time for time. Både Anders og vi er glade for at det er funnet ut hva som feiler ham, forteller hun til Seher.no.

En blindtarmbetennelse oppstår når blindtarmen tettes til med bakterier og tarminnhold. Ifølge Helsenett er man ute av sykehuset to-tre dager etter en operasjon, mens man først er tilbake i full aktivitet etter tre-fire uker.


Onsdag uttalte Unn Grethe Berge til Seher.no at det er lite sannsynlig at kanalen henter tilbake Inger Lise Hansen, som røk ut av programmet lørdag, dersom Anders Jacobsen ikke blir friskmeldt.

- Når det gjelder Inger Lise og denne uken er det jo bare to dager igjen til sending, så det er vel lite sannsynlig at en slik løsning hadde vært god - verken for Inger Lise eller programmet, sa hun da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg blir bare sjokkert når jeg hører denne nyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer