STJERNEMAGNET: Skuespiller Jacob Tremblay har delt flere bilder på sin Instagram-konto sammen med store stjerner. Her med Jennifer Lawrence (t.v) og Rachel McAdams.  Foto: Instagram
STJERNEMAGNET: Skuespiller Jacob Tremblay har delt flere bilder på sin Instagram-konto sammen med store stjerner. Her med Jennifer Lawrence (t.v) og Rachel McAdams. Foto: InstagramVis mer

Jacob (9) er Hollywoods nye Instagram-stjerne

Det er ikke bare på stort lerret den unge skuespillersjarmøren tar verden med storm.

SEOGHØR.NO: Da vesle Jacob Tremblay (9) vant statuett for «beste unge skuespiller» under Critics' Choice Awards i januar, sjarmerte han Hollywood i senk med takketalen sin.

Niåringen vant prisen for innsatsen sin i dramafilmen «Room», der han spiller fem år gamle Jack som har levd bak lukkede dører med sin mor hele livet.

Det svært unge skuespillertalentet er også indirekte nominert til Oscar, ettersom «Room» er nominert i kategorien «beste film».

Følg med på Seoghør.no fra klokken 00.05. 29. februar for siste nytt fra årets Oscar-fest!

Men det er ikke bare skuespillertalentet den søte gutten har fått oppmerksomhet for den siste tiden.

Sjarmerer kjendisene

Jacob har nemlig blitt en aktiv bruker av Instagram - og i en alder av kun ni år gammel kan han allerede skryte av å ha «selfies» med noen av verdens største stjerner.

Han har allerede nesten 100.000 følgere på bildedelingstjenesten. 

J-Trem meets J-Law #jenniferlawrence #oscarslunch #roomthemovie

Et bilde publisert av Jacob Tremblay (@jacobtremblay)

Da sjarmtrollet var på den tradisjonsrike Oscar-lunsjen på Beverly Hilton Hotel for noen uker tilbake, delte han et bilde sammen med «Hunger Games»-skjønnheten Jennifer Lawrence (25).

Det var tydelig at 25-åringen lot seg sjarmere av niåringen, men hun er ikke den eneste stjernen som med glede stiller opp på bilde sammen med Jacob. 

Under prisutdelingen SAG Awards i slutten av forrige måned, fikk han virkelig drømmen oppfylt da han fikk et bilde sammen med skuespiller Leonardo DiCaprio (41). 

This just happened!!! I finally met #leonardodicaprio #sagawards

Et bilde publisert av Jacob Tremblay (@jacobtremblay)

- Dette skjedde nettopp! Jeg fikk endelig møte Leonardo DiCaprio, skrev han til bildet.

Til tross for sin unge alder, har Jacob vært gjest på flere av de største prisutdelingene i Hollywood. Forrige uke møtte han artist Lady Gaga (29) under årets Grammy Awards, og han skrøt stort av sangeren.

- Lady Gaga er fantastisk, skrev han på Instagram-kontoen sin. 

#LadyGaga is amazing! #watchingthegrammys #Grammys

Et bilde publisert av Jacob Tremblay (@jacobtremblay)

Den talentfulle niåringen spiller mot den vakre skuespilleren Brie Larson (26) i den Oscar-nominerte filmen «Room», og det er ingen tvil om at unggutten har sansen for skuespilleren som spiller moren hans i filmen. 

Han delte nemlig nylig et bilde av seg selv foran et bladstativ med bladet ELLE, der Larson er forsidepike. Niåringen etterligner 26-åringens positur på bildet.

@brielarson Best magazine cover I've ever seen! #strikeapose #ellemagazine

Et bilde publisert av Jacob Tremblay (@jacobtremblay)

- Det beste blad-coveret jeg har sett, skrev niåringen til bildet. 

Drømmen gikk i oppfyllelse

Da Jacob vant pris for «beste unge skuespiller» under Critics' Choice Awards, fikk han virkelig drømmen oppfylt. 

- Dette er superkult. Det er den beste dagen i livet mitt! Jeg vil først takke alle som stemte på meg. Det må ha vært supervanskelig å bestemme seg, fordi det er så mange andre talentfulle personer i denne kategorien.

- Jeg vil også takke foreldrene mine. Jeg elsker dem, sa han ifølge Daily Mail.

Se video fra takketalen hans her:

LES OGSÅ: Kjenner du igjen superstjernene?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.