Jackson-mamma rasende på barna

Michael Jacksons mor, Katherine, slår tilbake mot sine egne barns anklager.

SLITER ØKONOMISK: Jackson-brødrene er for tiden ute på sin «Unity»-konsertturne i USA. Men de har aldri klart å nå de samme høydene som før, etter at Michael forlot dem i 1984.  Foto: All Over Press
SLITER ØKONOMISK: Jackson-brødrene er for tiden ute på sin «Unity»-konsertturne i USA. Men de har aldri klart å nå de samme høydene som før, etter at Michael forlot dem i 1984. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For få dager siden ble det kjent at brødrene til den avdøde Michael Jackson, prøver å få sparket advokatene John Branca (62) og John McClain fra å styre popkongens musikalske arv. De hevdet advokatene gjorde en dårlig jobb, og at stresset de påførte moren Katherine (82), førte til at hun fikk et slag. Nå er hun forbannet.

- Katherine hadde null peiling på at barna hennes har skrevet dette brevet til advokatene. Hun er ekstremt opprørt, og ville aldri godtatt eller støttet slike anklager. Hun har null problemer med arbeidet John Branca og John McClain gjør. Hun er svært skuffet over at brevet ble offentliggjort, sier Katherines advokat ifølge nettstedet Radar Online.

Advokaten nektet også for at Katherine har hatt et slag overfor CNN. Michaels datter, Paris, var så forbannet på familien, at hun kalte den yngste onkelen, Randy, for en løgner.

Det opprinnelige brevet fra «The Jacksons» ble signert av Janet (46), Rebbie (62), Tito (58), Randy (50) og Jermaine (57). For tiden prøver brødrene å gjenopplive artistkarrierene sine, og turnerer nå i USA.

- Dette handler kun om penger. Det er en veldig god grunn til at Michael utelatte faren og søsknene sine fra testamentet. Han var helt tydelig på kun barna og moren hans skulle få pengene sine, og ingen andre, skriver Radar Online.

John Branca og John McClain har siden Michaels død i 2009, stått for inntekter i underkant av tre milliarder kroner, i Michael Jacksons navn. Det har de gjort ved å styre karrieren hans etter døden, i form av utgivelser av plater, film, klær og annet. I år markerer de 25 års jubileumet av albumet «Bad» med en storslått samleboks.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er ikke Michael som synger på albumet.   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer