Jackson-brødrene møtte sine norske fans

Torsdag kveld holder The Jacksons konsert i Oslo Spektrum.

SEOGHØR.NO: Mange sikret seg en klem da de torsdag møtte sine store barndomshelter The Jacksons. Jackie, Tito, Jermaine og Marlon holdt konsert i Oslo Spektrum, men først tok de seg tid til å hilse på noen av sine norske fans. 

- Det er flott å være her. Jeg elsker Oslo, sier Tito Jackson til Seoghør.no. 

Brødrene er i gang med sin Unity Tour, som startet i Danmark onsdag kveld og avsluttes i New Zealand i mars. De har et travelt skjema og dagen etter konserten i Norge spiller de i Stockholm. 

Jackie, Tito, Jermaine, Marlon og Michael Jackson dannet «The Jackson 5» i 1964, og gruppen ble raskt populære med sanger som «ABC», «I want you back» og «Never Can Say Goodbye». De spilte både R'n'B, pop, soul og disco.

Brødrene har også måttet leve i skyggen av Michael Jacksons enorme popularitet.  

Sommeren 2009 døde Michael, og mediene jaktet konstant på resten av Jackson-familien. Spesielt under rettssaken mot legen Conrad Murray var Michaels søsken mye fremme. 

Michaels brødre og søstre har vært en stor trøst for popkongens barn Prince (16), Paris (14) og Blanket (10), og Jermaine har tidligere fortalt til Se og Hør at han stadig har kontakt med sine nevøer og nieser. 

– De er så herlige barn, helt normale, oppvakte ungdommer. De er som tenåringer flest med alle de hverdagslige problemene det måtte føre med seg, sier han. 
LES OGSÅ: - Jeg passer dem hele tiden