PÅ NÆRE NIPPET: Michael Jacksons tre barn var onsdag involvert i en trafikkulykke, men kom heldigvis fra det uten skader. Foto: AP
PÅ NÆRE NIPPET: Michael Jacksons tre barn var onsdag involvert i en trafikkulykke, men kom heldigvis fra det uten skader. Foto: APVis mer

Jackson-barna involvert i trafikkulykke

Paparazzi i full fart kjørte rett inn i kortesjen...

SEHER.NO: Michael Jacksons barn har blitt vant til å bli forfulgt av fotografer, men onsdag gikk det nesten galt da de fikk en bil med paparazzier etter seg i California.

Onsdag var de tre barna - Prince Michael (12), Paris (11) og Blanket (7) - på vei til karatetrening sammen med barnepiken, Grace Rwaramba, da en paparazzi i full fart kjørte rett inn i en av bilene i kortesjen deres, skriver nettstedet TMZ.

Ulykken skal ha skjedd i Sherman Oaks, i California, og bilen som ble truffet skal ha kjørt like bak bilen med Jackson-barna, og inneholdt ifølge TMZ sikkerhetsvakter.

Ifølge et vitne skal sjåføren av bilen ha kjørt fra åstedetetter ulykken, noe som er ulovlig i California dersom man ikke harutvekslet informasjon med de involverte først.

Joe Jackson, Michael Jacksons far, bekrefter til nettstedet at han har snakket med Katherine Jackson og at barna har det bra.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Betalte sykepleier for å føde barn