BESKYTTES: Det er mange sjokkerende avsløringer som har kommet fram etter Jackos død, og nå forsøker Katherine å beskytte barnebarna mot alle oppslagene. Foto: Stella Pictures
BESKYTTES: Det er mange sjokkerende avsløringer som har kommet fram etter Jackos død, og nå forsøker Katherine å beskytte barnebarna mot alle oppslagene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jackson-barna har internettforbud

Bestemoren forbyr de tre barna å lese om farens dødsfall.

SEHER.NO: Det var Michael Jacksons mor, Katherine Jackson (79), som endte opp med å få foreldreretten for poplegendens tre barn, Prince Michael (12), Paris (11) og Blanket (7).

Katherine skal være svært opptatt av å oppdra barna riktig, og nå har hun forbudt dem i å være på internett, ettersom hun ikke vil at de tre skal lese sjokkerende detaljer rundt farens død.

- Hun er veldig opptatt av å beskytte barnebarna, forteller en kilde til The Sun, ifølge Expressen.

Michael Jackson ble erklært død den 25.juni, men det er fremdeles ikke fastslått hva som egentlig skjedde i forkant av hjertestansen.

Det er nå fastsatt at "Beat It"-artisten skal gravlegges ved Forest Lawn Memorial i Los Angeles, hvor også popstjernens mormor Martha Bridges ligger begravd.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Bhattis hyllestvideo skyter i været