FULL AV MERKER: - Merkene på liket kan være i overenstemmelse med en tilbakevendende intravenøs bruk av et narkotisk middel, eksempelvis Diprivan, sier en kilde til CNN. Foto: Stella Pictures
FULL AV MERKER: - Merkene på liket kan være i overenstemmelse med en tilbakevendende intravenøs bruk av et narkotisk middel, eksempelvis Diprivan, sier en kilde til CNN. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jackos kropp lignet en narkomans

Superstjernen full av nålestikk, skal man tro kildene.

SEHER.NO: Obduksjonen av Michael Jackson kropp viser at han var full av merker, som kan tyde på flittig bruk av injeksjonsnåler da han døde. Det kan igjen indikere en mulig bruk av et kraftig sovemiddel, som spiller en sentral rolle i etterforskningen av hans død. Det opplyser flere amerikanske medier.

TV-selskapene CNN og ABC siterer sine anonyme kilder som de mener er involvert i etterforskningen. Kildene sier at obduksjonen av Jacksons lik viser adskillige nålestikk og kollapsede vener.

- Merkene på liket kan være i overenstemmelse med en tilbakevendende intravenøs bruk av et narkotisk middel, eksempelvis Diprivan, sier en kilde til CNN.

Flere flasker med Diprivan, et bedøvelsesmiddel innsprøyting, skal angivelig ha blitt funnet i Jacksons hjem i forbindelse med hans plutselige død 25. juni. Diprivan brukes først og fremst til å bedøve pasienter i forkant av avgjørende operasjoner på sykehus.

Eksperter forteller at at det ikke finnes noen fornuftig grunn til at Michael Jackson skulle ha dette i sitt hjem, og at det kun bør benyttes på sykehus.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er ikke Michaels sønn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.