VERDIG AVSKJED: Michal Jackson er nå gravlagt på Forest Lawn Cemetery i Hollywood Hills, men svært få vet hvor på gravplassen han ligger.  Foto: AP
VERDIG AVSKJED: Michal Jackson er nå gravlagt på Forest Lawn Cemetery i Hollywood Hills, men svært få vet hvor på gravplassen han ligger. Foto: APVis mer

Jacko begravet på hemmelig sted

Bare noen få vet hvor han ligger...

SEHER.NO: Michael Jackson har omsider fått sin begravelse, og det skjedde i stillhet.

Kongen av pop skal ifølge Daily Mirror har blitt gravlagt på Forest Lawn Cemetery i Hollywood Hills, uten noen form for seremoni og uten noen fans tilstede.

Ifølge avisen skal Jacksons familie være så redd for at hans store tilhengerskare skal ødelegge gravstedet, at de vil holde den eksakte gravplassen hemmelig.

De skal til og med ha vurdert å flytte Jacksons kropp om sikkerheten blir et problem. Og da vil Neverland eller Jacksons barndomshjem i Gary, Indiana være de mest sannsynlige stedene.

- Michael har allerede blitt gravlagt, men bortsett fra Jackson-familien og ledelsen på Forest Lawn, er det ingen som vet det nøyaktige stedet.

- Arbeiderne på gravplassen har blitt foret med forskjellige steder, det virker som om de bevisst vil forvirre alle slik at det ikke kan lekke ut, sier en kilde på gravplassen.

En av spekulasjonene går på at Jacksons siste hvilested skal være i nærheten av hans bestemor Martha Bridges, som døde 83 år gammel i 1990.

De to skal ha stått hverandre nær, og tidligere i år skal Michael ha besøkt graven hennes.
Grunnen til at popkongen skal ha blitt gravlagt uten noen form for seremoni, er at familien skal ha vært fornøyd med den minnestunden de hadde for ham før den gigantiske konserten i Los Angeles.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Blodig t-skjorte funnet hos Jackson