Jackmans kone er lei av å bli kalt «heldig»

Deborra-Lee Furness synes ikke det er bare lett å være gift med den 13 år yngre «X-men»-kjekkasen.

FORNÆRMET: Hollywood-hunk Hugh Jackmans kone, skuespiller Deborra-Lee Furness, sier i et ferskt intervju at hun blir fornærmet når folk stempler henne som heldig for at hun klarte å «kapre» den 13 år yngre filmstjernen. Her er ekteparet sammen på Tony Awards i Radio City Music Hall, New York, i juni 2014. Foto: Stella Pictures
FORNÆRMET: Hollywood-hunk Hugh Jackmans kone, skuespiller Deborra-Lee Furness, sier i et ferskt intervju at hun blir fornærmet når folk stempler henne som heldig for at hun klarte å «kapre» den 13 år yngre filmstjernen. Her er ekteparet sammen på Tony Awards i Radio City Music Hall, New York, i juni 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det australske skuespillerparet Hugh Jackman (45) og Deborra-Lee Furness (58) kan skilte med å ha et av de lengre ekteskapene i filmbransjen.

Paret, som har adoptivbarna Oscar (14) og Ava (9) sammen, møttes i 1995 og giftet seg året etter.

Men 18 års ekteskap har også ført med seg unødvendige og irriterende prøvelser, avslører Furness overfor den australske utgaven av Women's Weekly.

Hun er nemlig lei av at folk stempler henne som «heldig» fordi hun er gift med «X-men»-kjekkasen Jackman.

- For meg er det en fornærmelse, som at man antyder at jeg vant kjøttlotteriet, uttaler 58-åringen til magasinet ifølge ContactMusic.

Saken fortsetter under bildet.

«Beautiful»-skuespilleren forstår seg ikke på folk som tror hun har lykkes i livet ved å kapre den 13 år yngre «Prisoners»-stjernen.

- Jeg tror vi skaper vår egen skjebne. Når folk betrakter livet mitt kjenner de ikke til utfordringene jeg står overfor, på samme måte som at jeg ikke kjenner til noen andres. Med ethvert privilegium kommer ansvar og utfordringer, understreker hun i intervjuet. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer