KLARE FOR FEST I FREDRIKSTAD:  Både skuespiller Jackie Chan og «Karate Kid»-produsent Will Smith har nå bekreftet at de 23. juli vil dukke opp i Fredrikstad på den norske premieren til Harald Zwarts nye film. Foto: All Over Press
KLARE FOR FEST I FREDRIKSTAD: Både skuespiller Jackie Chan og «Karate Kid»-produsent Will Smith har nå bekreftet at de 23. juli vil dukke opp i Fredrikstad på den norske premieren til Harald Zwarts nye film. Foto: All Over Press Vis mer

Jackie Chan og Will Smith til Norge

Stjernespekket «Karate Kid»-premiere i Fredrikstad.

SEHER.NO:  Den norske regissøren Harald Zwart har gjort suksess både blant kinopublikum og kritikere i USA med sin nyinnspilling av 80-talls filmen «Karate Kid», etter at den hadde en stjernespekket premiere tidligere denne måneden.

Neste måned er det Norge som står for tur, og filmselskapet Disney bekrefter nå at flere av Hollywood-stjernene som er knyttet til filmen vil ta turen til den norske premieren i Fredrikstad 23. juli

På den celebre gjestelisten står blant annet skuespilleren Jackie Chan (56) og Will Smith (41) - som er en av filmens produsenter.

Will Smith har også med seg kona Jada Pinkett Smith og deres barn, blant annet Jaden Smith (11), som spiller hovedrollen i Zwarts film.

Will og Jada Pinkett Smith var sist i Norge da de ledet Nobelkonserten i Oslo i november.

- Vi er meget stolte og glade over at skaperne og skuespillerne bak den suksessrike filmen kommer til Oslo og Fredrikstad og gleder oss å vise filmen til norsk publikum, sier Sandy Foyn-Notland, markedssjef i Sony Pictures.

Zwarts film «Karate Kid» har så langt spilt inn over 100 millioner dollar og blitt sett av mer enn 13 millioner mennesker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Zwart-suksess i USA