Bam Margera:

«Jackass»-stjernen trygler Dr. Phil om hjelp

- Familien min går i oppløsning.

BER OM HJELP: Bam Margera, best kjent fra Jackass, ber den kjente tv-psykologen Dr.Phil om hjelp til problemene sine. Her en han avbildet sammen med Jackass-kollega Johnny Knoxville. Foto: NTB Scanpix
BER OM HJELP: Bam Margera, best kjent fra Jackass, ber den kjente tv-psykologen Dr.Phil om hjelp til problemene sine. Her en han avbildet sammen med Jackass-kollega Johnny Knoxville. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Psykologen Phil McGraw (68) har de seneste 17 årene blitt et kjent navn i hele verden gjennom tv-programmet «Dr.Phil», der han hjelper mennesker og familier med å løse problemene sine.

Skateboard-proffen Bam Margera (39) på sin side, ble et kjent navn for verden da han medvirket i MTV-programmet «Jackass», der han var en del av ensemblet sammen med blant andre Steve-O (45) og Johnny Knoxville (48). Serien ble også til flere filmer.

Familien til Margera har medvirket i både filmene og serien, og seere har fått ta del i flere krangler og diskusjoner.

Nå skal familiedramaet derimot ha gått så langt at våghalsen trygler om hjelp fra den velkjente psykologen, ifølge E News.

VÅGHALS: Bam Margera er kjent for å gjøre spøre, spektakulære stunts i MTV-programmet «Jackass». Foto: NTB Scanpix
VÅGHALS: Bam Margera er kjent for å gjøre spøre, spektakulære stunts i MTV-programmet «Jackass». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Familietrøbbel

På sin egen Instagram postet nemlig «Jackass»-stjernen en rekke emosjonelle videoer av seg selv, der han ber Dr.Phil om hjelp.

- Dr. Phil, jeg tenger hjelpen din så sårt. Familien min går i oppløsning, det er verre enn noensinne. Jeg har jaget bort moren min. Jeg skal fortelle hvorfor. Nikki holder jeg ikke ut med, sier han i videoen, ifølge TMZ.

Nicole Boyd Margera, også kalt Nikki, har vært gift med stjernen siden 2013. I 2017 fikk de sønnen Phoenix Wolf, som han nå er redd for å miste i en foreldrerettstvist.

- Vi kan begynne med Phoenix Wolf. Jeg har en 18 måneder gammel sønn, han er best, og jeg elsker han til døds - og det vet Nikki. Hvis vi separeres kommer hun til å bruke han som lokkemat, sier han.

Eneste han stoler på

Bakgrunnen for at kjendispsykologen skal være den utvalgte, hevder 39-åringen selv er fordi han er den eneste han kan stole på.

- Dr. Phil, jeg har møtt 28 leger, jeg har vært på fire rehabiliteringsopphold. Da jeg var på min forrige avrusning, satt de meg på mer medikasjon enn da jeg var hjemme, sier han, og fortsetter:

- Den eneste personen jeg tror på er deg. Når jeg ser på deg, tenker jeg «Det er det jeg ville sagt, det er det jeg ville sagt». Den eneste personen jeg stoler på i verden er Dr. Phil.

39-åringen har hatt store problemer med alkohol i flere år, og har vært innlagt på avrusning hele fire ganger for misbruket sitt.

- Dr. Phil er den beste

Nå er han derimot igjen innlagt - takket være Dr. Phil. Tv-psykologen skal nemlig ha overtalt han om å skaffe mer profesjonell hjelp, etter et møte de to hadde sammen. Møtet ble filmet og vil vises i en episode av det populære programmet.

Videoene er senere blitt slettet, men «Jackass»-stjernen har delt en rekke bilder der han oppdaterer følgerne sine på hva som foregår.

Blant annet har han delt et bilde der han skriver: «Dr. Phil er den beste. Han fløy ut Nikki og Phoenix Wolf, og moren min på standby. Kom til kjernen av problemet og isolerte det uten at noen forstyrret hverandre. Dr. Phil «Bam er ikke gal, han er ekstremt frustert med enkelte problemer, Bam er ikke gal». Nope»

Han ble også testet for alkohol og rus, der prøvene ifølge han selv skal ha vært negative.

Vekker reaksjoner

At 39-åringen oppsøkte Dr. Phil for hjelp er kanskje ikke så rart. Psykologen er kanskje verdens mest kjente tv-psykolog, og er blant Hollywoods rikeste personer. Ifølge nettstedet Deadline tjente han 80 millioner dollar i fjor, noe som nesten tilsvarer den svimlende sum av 700 millioner kroner.

Etter nærmere 17 år på skjermen, er 69-åringen fortsatt svært populær. Nylig ble det, ifølge nettstedet, bekreftet at hans kjente tv-program med samme navn, fortsatt vil produseres ut 2023 - og det i første omgang. Den siste tida har han også lansert sin egen podkast «Phil in the Blanks».

Opp gjennom årene har imidlertid mange kritisert tv-psykologen for å tjene seg søkkrik ved å utnytte psykisk syke mennesker. Flere har også saksøkt 69-åringen på grunn av framstillingen av seg selv i tv-programmet.

Blant kjente fjes som har latt seg provosere av tv-psykologen, er skuespiller Lindsay Lohan (33).

Hun raste mot psykologen på Twitter, hvor hun blant annet kalte ham en svindler etter å ha intervjuet moren hennes, Dina. I tillegg har også en tidligere ansatt saksøkt både ham og produksjonsselskapet hans, ifølge People.

LES OGSÅ: - Dopet ned på filmvisning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer