«Jackass»-stjerne drept i bilulykke - kjørte bilen selv

Ryan Dunn skal ha drukket alkohol før han og en passasjer ble drept i stygt krasj natt til mandag.

OMKOM: Flere amerikanske kjendisnettsteder melder at Ryan Dønn døde i en bilulykke mandag. «Jackass»-stjernen skal ha kjørt Porschen sin av veien og krasjet inn i skogen langs veibanen. Også en hittil ikke identifisert passasjer ble drept i ulykken. Foto: All Over Press
OMKOM: Flere amerikanske kjendisnettsteder melder at Ryan Dønn døde i en bilulykke mandag. «Jackass»-stjernen skal ha kjørt Porschen sin av veien og krasjet inn i skogen langs veibanen. Også en hittil ikke identifisert passasjer ble drept i ulykken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jackass»-stjernen Ryan Dunn (34) ble mandag drept i en bilulykke i Pennsylvania i USA. Det bekrefter «Jackass»-kollegaen Bam Margeras mor til TMZ og Radar Online.

Ifølge TMZ døde både Dunn og en annen person i ulykken som skal ha funnet sted i West Goshen Township. Ifølge nettstedet er det nå blitt klart at det var Dunn selv som kjørte bilen. Kjøretøyet skal ha tatt fyr under bilkrasjet, og timer etter ulykken, skal den vrakede bilen ha blitt tauet bort.

Den totalskadde bilen er Dunns Porsche 911 GT3 fra 2007, og ifølge politiet i West Goshen Township til TMZ skal den eksklusive bilen ha blitt funnet ute av kjørebanen og i skogen langs bilveien. Høy fart kan ha vært en medvirkende årsak til ulykken, men etterforskningen av ulykken pågår fremdeles.


Gikk på bar før han satte seg i Porschen

Ifølge TMZ opplyser nå kilder at «Jackass»-stjernen drakk flere øl og «shots» i timene før ulykken. Dunn skal ha ankommet baren «Barnaby's of America» i West Chester rundt 22.30 lokal tid søndag kveld, der han var sammen med noen kamerater.

Ifølge en av kameratene skal Dunn ha drukket noe alkohol i løpet av de nesten fire timene de befant seg på baren. Men Dunn skal kun ha inntatt tre øl med relativt lav alkoholprosent, Miller Lite, og tre «jente-shots» frem til kl. 02.10. Han skal ikke ha vært for full til å kjøre.

Et annet øyenvitne som befant seg på baren søndag kveld sier imidlertid til TMZ at Dunn var «drita» og «drakk svært mye».


Får pepper og hyllest på Twitter

I etterkant av dødsulykken har spekulasjonene gått på mikrobloggstedet Twitter om krasjet var et resultat av at Dunn fyllekjørte. Spekulasjonene begynte fordi Dunn skal ha lagt ut et bilde av seg selv og et par kamerater på Twitter få timer før dødsulykken inntraff.

Ifølge RadarOnline ser det ut til at kameratgjengen inntar noe som kan være alkoholholdig drikke på bildet (som nå er blitt slettet), som ble postet rundt midnatt søndag lokal tid. Det er imidlertid ukjent hvilket tidspunkt bildet kan ha blitt tatt på. I lys av de nye vitneopplysningene er det nå nærliggende å tro at bildet ble tatt på nettopp «Barnaby's of America» - sent søndag kveld.

Disse nye opplysningene, som støtter spekulasjonene om at Dunn råkjørte i beruset tilstand, har fått en rekke Twitter-brukere til å henge ut den avdøde stjernen som en «dum fyllekjører» - og til å påpeke at kjøringen hans også tok livet av et annet menneske.

Men det er først og fremst gode ord og tanker til avdøde Dunn og hans familie som preger Twitter. «Jackass»-kamerat Johnny Knoxville skriver på Twitter-profilen sin at han har mistet sin «bror Ryan Dunn» og at han føler med Dunns familie. Også komiker Tom Green minnes moromannen på sin Twitter-profil, og skuespiller Alyssa Milano er også blant dem som ber Dunn «hvile i fred».

 
Brutalt krasj

Både «Jackass»-stjernen og passasjeren hans skal ha omkommet som en følge av skadene de pådro seg i ulykken. Ifølge TMZ vil politiet offentliggjøre mer informasjon om den avdøde passasjeren når myndighetene kan gi en sikker identifisering av vedkommende.

Ifølge PerezHilton.com skal myndighetene kun ha klart å identifisere Dunn ved hjelp av hans karakteristiske skjegg og iøynefallende tatoveringer, som blant annet inkluderte et regnestykke, BMW-logoen og emblemet til rockebandet Red Hot Chili Peppers.


Var aktuell med ny TV-serie

Den tragiske ulykken kommer få dager etter at Dunns nye TV-serie, «Proving Ground», hadde premiere på kanalen G4. I serien tester Dunn og TV-makker Jessica Chobot ut klassiske øyeblikk fra filmer, videospill og tegneserier i virkeligheten. På seriens nettsider skriver lesere at TV-serien mest sannsynlig vil bli tatt av lufta etter Dunns bortgang. Serien hadde premiere 14. juni.

Dunn ble kjent gjennom «Jackass», et amerikansk TV-program som for første gang ble sendt på MTV i 2000. Programmet gikk ut på å finne på halsbrekkende stunts og skade seg selv. Senere er det blitt laget flere «Jackass»-filmer, og Ryan Dunn var med i alle. Han deltok også i MTV-seriene «Viva La Bam» med Bam Margera og «Homewrecker», som han var programleder for.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble slått i hpdet med balltre  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer