Jack Osbourne giftet seg på Hawaii

Lykken smiler bare måneder etter sjokk-diagnosen.

FAMILIE: Sharon og Ozzy har tatt sin nye svigerdatter godt imot. Her er firerbanden på filmpremiere i august. Foto: Visual Press Agency / Stella Pictures
FAMILIE: Sharon og Ozzy har tatt sin nye svigerdatter godt imot. Her er firerbanden på filmpremiere i august. Foto: Visual Press Agency / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har vært et travelt år for reality-stjerne Jack Osbourne (26).

Først ble han forlovet etter kun fire måneder med kjæresten Lisa Stelly (25), så ble paret foreldre til lille Pearl Clementine i april, før den tragiske nyheten om at Jack lider av den kroniske sykdommen multippel sklerose, ga sjokkbølger i reality-familien.

Men endelig smiler lykken igjen.

Søndag forrige helg ga paret hverandre sine «ja» i en intim bryllupsseremoni på Hawaii, skriver Us Magazine.

HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV
 
Jacks nybakte kone har stått side om side med den MS-rammede stjernen etter at sykdommen ble kjent, og er fast bestemt på å hjelpe sin mann gjennom den tunge tiden.

- Lisa Sørger for at han spiser sunt og trener riktig, og de elsker begge å være så mye i aktivitet som mulig, forteller en venn av paret til nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jack Osbourne fikk sparken på grunn av sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer