Jack Osbourne giftet seg på Hawaii

Lykken smiler bare måneder etter sjokk-diagnosen.

FAMILIE: Sharon og Ozzy har tatt sin nye svigerdatter godt imot. Her er firerbanden på filmpremiere i august. Foto: Visual Press Agency / Stella Pictures
FAMILIE: Sharon og Ozzy har tatt sin nye svigerdatter godt imot. Her er firerbanden på filmpremiere i august. Foto: Visual Press Agency / Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Det har vært et travelt år for reality-stjerne Jack Osbourne (26).

Først ble han forlovet etter kun fire måneder med kjæresten Lisa Stelly (25), så ble paret foreldre til lille Pearl Clementine i april, før den tragiske nyheten om at Jack lider av den kroniske sykdommen multippel sklerose, ga sjokkbølger i reality-familien.

Men endelig smiler lykken igjen.

Søndag forrige helg ga paret hverandre sine «ja» i en intim bryllupsseremoni på Hawaii, skriver Us Magazine.

HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV
 
Jacks nybakte kone har stått side om side med den MS-rammede stjernen etter at sykdommen ble kjent, og er fast bestemt på å hjelpe sin mann gjennom den tunge tiden.

- Lisa Sørger for at han spiser sunt og trener riktig, og de elsker begge å være så mye i aktivitet som mulig, forteller en venn av paret til nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jack Osbourne fikk sparken på grunn av sykdommen