Jack Osbourne ble pappa igjen

To år etter at Jack og Lisa Osbourne mistet sitt ufødte sønn kan de endelig slippe jubelen løs.

FIKK EN DATTER: Jack og Lisa Osbourne er nybakte foreldre til nok en liten jente. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: Jack og Lisa Osbourne er nybakte foreldre til nok en liten jente. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 13. juni ble realitystjernen Jack Osbourne (29) og kona Lisa (27) foreldre for andre gang, melder Hello! magazine.

Den lille jenta har fått navnet Andy Rose, og parets eldste datter Pearl (3) er endelig blitt stolt storesøster.

Den gledelige nyheten kommer nesten to år etter at Lisa avslørte at hun og ektemannen hadde mistet sin ufødte sønn - mens hun var seks måneder på vei.

«Det å miste et barn på et så sent stadie er noe av det vanskeligste vi noen gang har måtte gå gjennom» skrev hun i et blogginnlegg den gang.

I februar kunngjorde Jack og Lisa at de var gravide igjen, og denne gangen gikk heldigvis alt fint med både mor og barn.

A photo posted by Lisa Osbourne (@mrslisao) on

Dagen før fødselen postet Lisa dette søte bildet av datteren Pearl som tydeligvis var svært spent på hva som skjulte seg i mammas mage.

 

- Hun putter hele tiden dukker under genseren, så jeg tror hun forstår hva som er i ferd med å skje, skrev hun under bildet.

Jack og Lisa giftet seg i en romantisk seremoni på Hawaii i oktober 2012 etter å ha vært kjærester i rundt ett år.

TV-STJERNER: Fra 2002 til 2005 var Jack en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og  søsteren Kelly. Foto: Stella Pictures
TV-STJERNER: Fra 2002 til 2005 var Jack en av hovedpersonene i realityserien The Osbournes sammen med moren Sharon, faren Ozzy og søsteren Kelly. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Jack Osbourne har vært edru i 12 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer