INTIME BETROELSER: Ingeborg Sørensen avslørte at hun syntes Jack Nicholson var en dårlig elsker i tirsdagens "Celebert selskap" på TV3. Foto: TV3
INTIME BETROELSER: Ingeborg Sørensen avslørte at hun syntes Jack Nicholson var en dårlig elsker i tirsdagens "Celebert selskap" på TV3. Foto: TV3 Vis mer

- Jack Nicholson er en dårlig elsker

Ingeborg Sørensen takket nei da filmstjernen prøvde seg igjen...

Publisert
SEHER.NO:  Den tidligere skjønnhetsdronningen Ingeborg Sørensen lettet på sløret om både sitt forhold til rocke-kongen Elvis Presley og filmstjernen Jack Nicholson da hun tirsdag deltok i matprogrammet "Celebert selskap" på TV3.

Filmstjernen la ikke skjul på at hun hadde et svært nært forhold til "Ondskapens hotell"-skuespilleren da hun på 80-tallet møtte ham i USA, men skal vi tro Sørensen var ikke innsatsen på soverommet like imponerende som på kinolerretet.
 
Han er en innmari dårlig elsker, lo hun, etter å ha avslørt for de andre middagsgjestene Knut Haavik, Elin Sogn og Magnus Rønningen at hun for fire-fem år siden takket nei til en gjenforening med Oscar-vinneren.

- Han spurte meg om vi skulle fullføre det vi startet på, men da sa jeg nei. Da jeg møtte ham første gangen hadde han mer hår, og var ikke så fyldig. Han er vidunderlig, sjarmerende og galant, men han er en annen mann nå enn da jeg ble kjent med ham første gang, sa hun til TV-kameraene.

Ble avbrutt da hun kysset ElvisIngeborg innrømmet også at hun aldri kommer til å glemme øyeblikket da hun kysset Elvis Presley i Las Vegas i 1972.

- Jeg ble invitert ned i suiten hans, og en stund var det bare oss to. Han var nydelig, det var før han la på seg. Når du var med ham var det bare du som eksisterte.

- Vi ble kanskje litt avbrutt, sa hun med et smil på spørsmål fra Magnus Rønningen.

Ingeborg hevder hun skjønner at forholdet hennes til Elvis engasjerer mange.

- Han var jo en stor stjerne og at jeg kjente ham, jeg merker at det fascinerer mange, sier hun.


LES OGSÅ: - Elvis var en god kysserVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer