- Jack må dø

Kiefer Sutherland sier Jack Bauer i 24 må dø hvis serien skal få en happy ending.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 16:  Actor Kiefer Sutherland arrives to the 63rd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton on January 16, 2006 in Beverly Hills, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images) *** Local Caption *** Kiefer Sutherland

* Foto: All Over Press
LOS ANGELES, CA - JANUARY 16: Actor Kiefer Sutherland arrives to the 63rd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton on January 16, 2006 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images) *** Local Caption *** Kiefer Sutherland * Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg dør gjerne. Faktisk så er det viktig for serien at Jack dør til slutt, og at han gjør det når du minst venter det, sier Kiefer Sutherland (39).


- Jeg har alltid sagt at hvis det kommer til et punkt i serien hvor det beste er å drepe Jack, så er det greit for meg. Jeg tror alle som har en rolle i 24 mener det samme om sine figurer.


Hollywood-skuespilleren har høstet enorm suksess i TV-thrilleren 24 siden den startet i 2001. Men han er villig til å ofre Jack Bauers liv , hvis det er det beste for serien.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer