<strong>LOS ANGELES, CA - JANUARY 16:</strong>  Actor Kiefer Sutherland arrives to the 63rd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton on January 16, 2006 in Beverly Hills, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images) *** Local Caption *** Kiefer Sutherland

* Foto: All Over Press
LOS ANGELES, CA - JANUARY 16: Actor Kiefer Sutherland arrives to the 63rd Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton on January 16, 2006 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images) *** Local Caption *** Kiefer Sutherland * Foto: All Over Press Vis mer

- Jack må dø

Kiefer Sutherland sier Jack Bauer i 24 må dø hvis serien skal få en happy ending.

Publisert
Sist oppdatert

- Jeg dør gjerne. Faktisk så er det viktig for serien at Jack dør til slutt, og at han gjør det når du minst venter det, sier Kiefer Sutherland (39).


- Jeg har alltid sagt at hvis det kommer til et punkt i serien hvor det beste er å drepe Jack, så er det greit for meg. Jeg tror alle som har en rolle i 24 mener det samme om sine figurer.


Hollywood-skuespilleren har høstet enorm suksess i TV-thrilleren 24 siden den startet i 2001. Men han er villig til å ofre Jack Bauers liv , hvis det er det beste for serien.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer