VIL HA FLERE BARN: - Hun trenger en bror eller søster. Etter min mening er det veldig viktig. Jeg har aldri kjent noen med bare ett barn, jeg har alltid vært i nærheten av store familier, sier Gabriel Aubry. Foto: All Over Press
VIL HA FLERE BARN: - Hun trenger en bror eller søster. Etter min mening er det veldig viktig. Jeg har aldri kjent noen med bare ett barn, jeg har alltid vært i nærheten av store familier, sier Gabriel Aubry. Foto: All Over PressVis mer

- Ja, vi vil ha flere barn

Superparet planlegger nå å utvide familien.

SEHER.NO: Akkurat nå er hun kanskje deres eneste barn, men Halle Berry (42) og Gabriel Aubrys (33) datter, Nahla Ariela, får snart en bror eller søster. I hvert fall om den stolte pappaen får det som han vil.

- Hun trenger en bror eller søster. Etter min mening er det veldig viktig. Jeg har aldri kjent noen med bare ett barn, jeg har alltid vært i nærheten av store familier. Store familier er hva jeg tror på, sier Aubry til People.

Selv vokste han opp i en familie med åtte barn. Og ifølge Aubry, er Halle Berry også positiv til at familien snart må utvides.

- Hun synes det er ok. Absolutt.

I mars i fjor fikk paret sin førstefødte. Og ifølge Aubry er smårollingen allerede i full gang med å snakke og å gå. Faktisk øver også barnet på sitt språk nummer to.

- Jeg vet ikke helt hva hennes første ord var, men mest sannsynlig var det "dada". Hun sier ikke "dad", hun sier papa - som er den franske versjonen av det samme ordet, sier Aubry, som etter å ha tenkt seg litt om bestemmer seg for å ikke såre noens følelser.

- La oss si at hun sa "mama", sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Derfor heter hun Nahla