- Ja, vi venter barn

Endelig bekrefter Mariah Carey babylykken.

BABYLYKKE: Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon bekreftet at de venter barn da de gjestet «The Today Show» torsdag morgen.  Foto: All Over Press
BABYLYKKE: Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon bekreftet at de venter barn da de gjestet «The Today Show» torsdag morgen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det har de siste månedene verserst en rekke rykter om at popstjernen Mariah Carey (40) og ektemannen Nick Cannon (29) venter deres første barn.

Så langt har paret holdt tett og nektet å kommentere ryktene,  til tross for at flere kilder nær dem har bekreftet babynyheten.

Torsdag tok de imidlertid en helomvending i saken, og da paret gjestet «The Today Show» tidlig på morgenen kom Mariah med beskjeden alle har ventet på, skriver People.

- Ja, vi venter barn. Det er sant, sa stjernen under tv-opptrednen.

Popstjernen innrømmet at hun og ektemannen er ekstatiske over graviditeten, og at de ble «svært emosjonelle» da de fikk beskjeden.

Carey, som tidligere har fortalt at hun har opplevd en spontanabort, ville ikke avsløre når barnet kommer til verden, men fortalte at de gledet seg veldig.

- Det er fortsatt tidlig, og det å være gravid er fantastisk, sier Mariah, mens ektemannen nikker ved siden av:

- Den største gaven i verden er å få et barn.

Det var etter at sangerinnen opptrådde i Brasil tidligere i høst, at babyryktene begynte å florere. Årsaken var at popstjernen så ut til å ha gått opp i vekt, i tillegg skrev hun et noe kryptisk innlegg på sin Twitter-side.

«Jeg elsker å være her, fantastiske mennesker overalt. Kvelden var tøff for meg av personlige grunner, men dere fikk meg gjennom».

Kilder nær paret har også bekreftet graviditeten ved flere anledninger.

- Hun er veldig lykkelig, men hun ønsker å vente til så nær termin som mulig før hun offentliggjør nyheten for fansen, sa en kilde til Radar Online i september.

Barnet blir Mariah og Nicks førstefødte.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Dette bildet bekrefter alt